2777
2789
عنوان

نشستم روی اره

19062 بازدید | 360 پست
5 ساله تقریبا، عقدم خسته شدم
نه میتونم جدا شم نه ادامه بدم
بهزاد عاشقمه -پسره خوبیه هیز نیست-خیلی مهربونه-تا به حال حتی صداشو روم بلند نکرده-
بدیهاش : بی برنامه است -بلا تکلیفه-چون هم سنیم یه مقدار بچه است
نمیتونیم عروسی بگیریم اما بعد از 5 سال با چه رویی اینو بگیم میدونمم تا اخره عمر حسرته عروسی نگرفتنمو میخورم اما زندگیم خیلی عقب افتاده سنمم داره میره بالا
میدونم برم سره زندگیم باید بشم مرده خونه خرجه بهزادو بدم زندگیمو خودم تو دست بگیرم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چرا نمیتونی جدا بشی ????
اگه میدونی واقعا تو زندگی باهاش دچار مشکل میشی همین الان کات کنی خیلی بهتره
تا چند ساله دیگه
دوستم میشه یه صلوات از تهِ دلت واسه مامان شدنم بفرستی???!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم چند ماهه حس میکنم افسرده شدم هیچ چی شادم نمیکنه- اشکم دمه مشکمه
حتی پوله اینو که بریم اتلیه و عکس بگیریم هم نداره
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه اوایلش بی کار بود تا ساله اول
بدترین روزهام بود نه عیدی نه تولدی نه روزه زنی هیچی بهم ندادن
من سره کار میرفتم اینقدر بهم گفته ایم ماه عروسی ماه دیگه عروسی بیا از کارت بیرون منم اومدم بیرون الان 9 ماه بی کارم
چه اشکالی داره برادر منم همینطوری رفت سر زندگیش خرجشون یه رینگ 100 تومنی بود نه جشنی نه ماه عسلی...فقط یه خونه مادرم براشون رهن کرد با اینکه سنشون کمه خودشون دارن زندگیشون رو میسازن....تازه همین ماه بعد از 4 ماه زندگی تونستن ال سی دی بخرن حتی یه تلویزیون ساده هم نداشتن
دوست جونا میشه برا رفع گرفتاریم یه صلوات بفرستین............
بهزاد خیلی سوسوله -کارش صنعتیه یه مدت مدام سره کار بود 2 ماه مرض شد 3 ماه حقوقشو دادیم برای خرجه دوا درمونش

برم سره زندگیم مجبورم برم شهرستان از همه دور میشم -اینا همه هیچی حتی خواهرم میگه میدونی با این وضع یه روزایی حتی غذا هم ندارید بخورید

دختره هم جهاز داشت اما ناقص بود ......مثلا گاز هم نداشتن ماه قبل خریدن.....یه پیک نیکی داشتن.......چون همو میخوان شادن و این چیزا براشون مهم نیست
دوست جونا میشه برا رفع گرفتاریم یه صلوات بفرستین............
بهار جان برادر شما حداقل الان داره زندگیشو جمع میکنه من دیگه وقتی ندارم 30 سالونه مامانم اینا گفت عیب نداره کار کن بعد برید سره زندگیتون
من جهازم تکمیله الان بهزاد بعد از این همه سال میدونم حتی پوله بلیط قطار رو هم نداره بریم شهرستان
یه پدر و مادر سن بالا داره برادر بزرگش مجرد مونده خرجشونو میده
خواهرو برادره دیگه اشم از خدا ونه ما جدا شیم وضع مالیشون خوبه اما کمکی نمیکندد
بهار جون با حرفات موافقم ولی به نظرم خیلی سخته با این شرایط کنار اومدن
و به مرده زندگی هم بستگی داره که واقعا همه تلاششو کنه که زندگیش پیش بره
دوستم میشه یه صلوات از تهِ دلت واسه مامان شدنم بفرستی???!!!!