2454
2553
عنوان

من از کی امادهدی زایمان باشم

260 بازدید | 17 پست

تو سونو زده ۲۶ شهریور

دکترم میگ احتمالا ۲۰ تا ۲۲ اینا

امروزم میرم هفته ی ۳۶

احتمالش هست چن روز زودتر یا دیر تر ازین تاریخا بیفته؟

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

دیگه از پایان ۳۷ هفتگی بچه کامله باید منتظر موند اما چون طبیعی هستین تا  ۴۲ هفتکی هم ممکنه طول بکشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

امروز 35 هغته

هستین نه 36

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
2564

بله،هر لحظه ممکنه دردت بگیره،از هفته ۳۷ تا ۴۱ هم که بچه کامله و هر روز ممکنه به دنیا بیاد،هم ساک جمع کن و هم اگه قراره طبیعی زایمان کنی شروع به پیاده روی و کارهایی که باعث شروع زایمان می شه بکن،تا به موقع زایمان کنی و نیاز به کارهای القای زایمان نباشه

ارع گلم اصولا۱۰روززودتره.سرزایمانت دعام کنی اعظمم

کاربریه قبلیم مامانلپگلی بودنمیدونم چراتعلیق شدم.بچه هالطفابرای تودلیم دعاکنین هرچی باشه سالم باشه🤲انسان هاهمان می‌شودکه فکرمیکنند.پس دوست گلم مثبت وشادوامیدوارباش😁

ارع گلم اصولا۱۰روززودتره.سرزایمانت دعام کنی اعظمم

کاربریه قبلیم مامانلپگلی بودنمیدونم چراتعلیق شدم.بچه هالطفابرای تودلیم دعاکنین هرچی باشه سالم باشه🤲انسان هاهمان می‌شودکه فکرمیکنند.پس دوست گلم مثبت وشادوامیدوارباش😁
میشه یه عزیزی بگه برای ساک بیمارستان چی باید جمع کنیم؟ 

ی پتولباس آستین بلنده تریکوشلوار۳تاپوشک کلاه جوراب دستکش دستمال کاغذی نبات چایی روغن زرداندازه ۱پیاله خودتوبخوری ی انگشت روغن زرد ب نی نی هم بده تا۱ساعت شیرش نده.یکم پنیرها ب اندازه صبحانه بردار.چای نپتون فلاکس یکدست لباس مرتب ومانتوشلوارشال ولوازم ارایشالهی خوشقدم باشه وسالم

2456

پوشک برای خودتم برداری

ی پتولباس آستین بلنده تریکوشلوار۳تاپوشک کلاه جوراب دستکش دستمال کاغذی نبات چایی روغن زرداندازه ۱پیال ...

ممنون عزیزم. خودم چا جوری روغن زرد بخورم تو بیمارستان؟ به بچه هم بدم؟ 

2568

فدات روغن زردواندازه ی پیاله کوچیک بندازتوی  شیشه یاظرف کوچیک دربسته ببرباخودت بیمارستان ی سرانگشتم ب نی نی طلابده شیرهم نذه تانیم ساغت 

هم توشیشه کن درش بازنشه بریزه توساکت

ببخشید  پوشک منظورت همون نوار بهداشتیه؟

اره ازاین مال