2410
2561
عنوان

.حال داداشم و زن داداشمو گرفتم

1229 بازدید | 39 پست

تو خونه ما هرکاری میخواهیم بکنیم وجدیه بابام به داداشم میگه اون به خانمش و خانمش به مامانش یکدفعه دخالت میکنن داداشم تصمیمش مثلا عوض میشه میزنگه رو مخ بابام کار میکنه همه چیز عوض میشه منم خودش و زنشو شستم 

خوب کردی

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

بچه‌ها عکس‌های تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه

من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti

برای خرید و دیدن محصولاتشون اینجا کلیک کنید

2571
2456
2568
بی تربیت این چه طرز حرف زدنه.مطمئن باش تا چیزی نباشه اون کاری نمیکنه حتمااذیتش کردین.معلومه وقتی پشت ...

یکی از عوامل بهم خوردن نامزدیم اینا بودن نامزدم گفت بیا مشهد عقد کنیم اینا گفتن میایم بعد ننه دختره مخشو شستشو داد حرفسونو عوض کردن رای بابامو عوض کردن کلا همه چیز بهم خورد

چندسالتع مجردی 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست