2410
2563
باز دیروز از تو چاه مارمولک اومده بود تو سینک ظرفشویی 🤧🤕 بدبخت سر میخورد نمیتونست بره منم کلی روش ...

وایییییی اون سینک دیگه سینکی نیست چقدر من بدم میاد از این موجود

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

چسب موش بذارین.مگه موش رو میشه خودتون بگیرین😐فرار میکنه.

موش نیستن که، هر کدوم اندازه کرگدنه، اوایل چسب میذاشتیم، میومدیم میدیدیم چسبیده خودشو آزاد کرده تمام موهاش رو چسبه مونده🤢🤢🤢🤢

دخملی چند ماهشه؟😀باز زیاد کار کردی☺

18 ماهه اونم انگار کمکم میکرد من میذاشتم اسباب بازی هاشو تو کمد اون میذاشت رو زمین🤧🤣 اخه چند وختی خونه نبودم پدرشوهرم فوت شدن😔😭 یکم بهم ریختع شده بود الانم چایی بخورم برم شام درست کنم🤕

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
2564
2456
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 جنایتکار شیمیایی

🤣🤣دلمم سوخت جون میداد مامانم دعوا کرد چرا کشتی عاشورا کشتن مورچه هم حرامه با پلاستیک برمیداشتی مینداختی بیرون گفتم من از دور میپاشیدم روش 🤣🤣🤣🤣نزدیک سینک نمیشدم  

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
2568

امروز خیلی تنبلی کردم

به خاطر دارو کلی خوابیدم

همش تو سایت سنجش در حال رفرش صفحم بلکه جوابا بیاد

اینجا اومدم

ظرفامو شستم 

الانم شاید برم زبانمو بخونم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |