2777
2789

بردم‌ نشون دکتر دادم‌ گفت کاملا یائسه شدی 

کسی هست که تجربه این چنینی داشته باشه 

یائسگی زودرس 

آیا درمانپذیر هست

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

اره من کلا بدون دارو پریود نمیشدم انقدر ازمایش دادم دکتر رفتم از قرص های عجیب غریب خسته بودم

الان یه دکتر بهم اسپیرونولاکتون داد بهتر شدم 

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره درمان پذیره 

یعنی میشه 

آخه ذخیره تخمدان ندارم دیگه 

Fsh 79 بود

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اره من کلا بدون دارو پریود نمیشدم انقدر ازمایش دادم دکتر رفتم از قرص های عجیب غریب خسته بودم الان ی ...

ذخیره تخمدان داشتین؟

خانم ها یه سوال  دختر من اولین بار پریود شده خیلی شدید نگرانم ببرم دکتر ؟  هر کاری میکنم ...

والا ما رو که اونموقع ها دکتر نبردن چیزیمونم نشد

اره من کلا بدون دارو پریود نمیشدم انقدر ازمایش دادم دکتر رفتم از قرص های عجیب غریب خسته بودم الان ی ...

شما چند سالتونه؟

کاش منم یائسته بشم خسته شدم دیگه  منم متولد ۶۴ هستم

چند تا بچه داری؟