خودم سرخود طلا فروختم برای پول دارو دخترم پول هم جمع کردم برای کاردرمانی و گفتار درمانیش،شوهرم خسیس نیست ولی خیلی نفهمه هرچی باهاش صحبت میکنم هرچی مدارا میکنم حالیش نیست این بچه از دلدرد داغون شد این بچه تشخیص اوتیسم گرفته باید بهش کمک کرد فقط داد و بیداد میکنه و پول نمیده میگه مشکوکی سرت تو گوشیت گردش حسابتو میگیرم ببینم چه غلطی کردی وای قلبم منفجر شد بفهمه دارو خریدم بفهمه قراره برنامه بگیرم برای دخترم،قراره چهارشنبه صبح کاردرمان انلاین بچمو ارزیابی کنه هر جلسه ۱۶۰ تومن خدایا خیلی زیاده از کجا بیارم اینقدر گریه کردم حالم بده به خدا میدونم شوهرم بهم پول نمیده خانوادمم هیچی ندارن چرا خدایا باید اینطور بشه خودت کمکم کن
نازانم چی بکم ای دارو فروش جرگو درونم هاتوته خروش دخیلتم روحم فدای خاکت بی بمده دوایک دردم ساکت بی
گلم خیلی تحت فشارم خانوادم از شوهرم افتضاح ترن خیلی باهام دعوا میکنن سر دخترم هی میگن تو کی مادری تو ...
خودت فرشته ای که منو خوب میبینی عزیزم . مطمئنم چند سال دیگه با غرور به گذشتت نگاه میکنی که چجور نا امید نشدی و به کمک خدا بچه ات همه ی مشکلات را پشت سر گذاشته
سلام عزیزم خدانکنه ممنون از اینکه اینقدر خوبی،اره شوهرم استرسیه بیش از اندازه فقط باید ناراحتی اعصابش درمان بشه تا بتونه عادی تصمیم بگیره،چه خوبه که اینقدر برداشتت همیشه مثبته،الان همون پسرتون که مدرسه هست تاخیر گفتار داشت چقدر خوشحال شدم گفتی که پیشرفت زیادی کرده و باهوشه خداروشکر زنده باشن گل پسرات زیر سایه ی پدر و مادرشون انشاالله،من میفهمم چی میگی ولی دیگه دست خودم نیست میگم کمکم نمیکنن شرایطمو سخت تر نکن الان قسم بخورم یادم نیست کی یه ساعت کامل خوابیدم شوهرم کار کشاورزی داره در هفته شاید یک الی دوشب خونه باشه بقیش پیش مادرشه خونه ی مادرش کاراشو انجام میده بیشتر من خواهرمو اوردم پیش خودم دلم میخواد درک داشت بهم میگفت فاطمه یه امشب رو تو بخواب من آرایلی رو برات میخوابونم ولی الان اون میگه کی میرین اتاقتون من خوابم میاد😅😅😅 کلا نمیدونم خانوادمو و شوهرم چشونه😐😐 ولی چند مدته دیگه میگم عیب نداره خدا بزرگه این روزا هم میگذره
نازانم چی بکم ای دارو فروش جرگو درونم هاتوته خروش دخیلتم روحم فدای خاکت بی بمده دوایک دردم ساکت بی
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
سلام عزیزم خدانکنه ممنون از اینکه اینقدر خوبی،اره شوهرم استرسیه بیش از اندازه فقط باید ناراحتی اعصاب ...
آفرین که اینقدر قوی هستید . انشاءالله صاحب اسمتون دستتون را بگیره.
میدونید که حضرت محمد(ص) به حضرت فاطمه( س) که کارهای خونه خیلی خستشون میکرد تسبیحات حضرت زهرا را یاد دادند . شما هم قبل از خوابت بخون .الهی خستگیهات برطرف بشه.
سلام چقدر تاپیکت خون به جیگرم کرد عزیزم پسر منم اتیسمه وشوهرمم مثل شوهر شما میفهمم چی میکشی مادر ها همیشه زودتر احساس خطر میکنن ولی مردها تا کار از کار نگذشته نمی فهمن چه خبره
یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/ آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...