2777
2789
عنوان

خدا بهم صبر بده

1964 بازدید | 24 پست

من این زندگی رو بدون بابام چجور تحمل کنم آخه 😭

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

خاک سردع😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا بهت صبر بده.داغ خیلی سختیه.براشون فاتحه خوندم.فقط قرآن بخون....فقط قرآن....دلتو فقط کلام خدا میتونه اروم کنه....و اینکه روح پدرتون حاضر هست و میبینتتون.با بیتابی اذیتش نکنید....بزارید با ارامش وارد این مرحله از زندگیش بشه.هممون هم دیر یا زود میریم پیششون.اونا یه مرحله از ما جلوترن.ولی هیچکدوم اینجا موندگار نیستیم.دلخوشیمون هم همینه که اخرش ماهم میریم پیش عزیزانمون.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم خدا بهت صبر بده.داغ خیلی سختیه.براشون فاتحه خوندم.فقط قرآن بخون....فقط قرآن....دلتو فقط کلام خ ...

خیلی سخته 

فکر نمیکردم اینجور باشه .... همش میگم الانه از اتاقش بیاد بیرون صدا کنه منو بگه قیزیم نازیم خوش اومدی شبو بمونا من دلم تنگ میشه 😭😭😭😭

ولی دیگه نیست صدا کنه منوووووو 

ای خدااااااا 

کاش زود برم پیشش 

خدا منو زودتر از چیزی که برام مقدر کردی ببر پیش بابام 😭

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
عزیزم چی ذه

بابام تنهامون گذاشت یتیم شدم 😭

خیلی سخته  فکر نمیکردم اینجور باشه .... همش میگم الانه از اتاقش بیاد بیرون صدا کنه منو بگه قیز ...

ای جانم.....خیلی سخته....کلا پدر و مادر حتی اگه پیر و زمینگیرم بشن بازم برا بچه ها مثل کوه،پشت و پناهن.....امان از خاطراتشون......ولی عزیزجان چاره چیه؟؟؟؟اینقدرا پدر و مادرا رفتن.......خدا رحمت کنه مادربزرگمو....میگفت ادمیزاد از سنگ سختتره....مادربزرگ من هفت تا خواهر بود و یک برادر......مرگ همشون رو دید....حتی اونایی که از خودش کوچیکتر بودن...اینقدرم مقاوم بود که همیشه دوست دارم مثلش باشم.خودش لحظه فوت بیشترظون بالاسرشون بود و چشماشون رو بست....پنح ا بچه از دست داد....پدربزرگم فوت کرد.....اخ از دل صبورش......میگفت ننه به زنده میگذره....وای به اونی که رفت.....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خدا بیامرزتش خیلی ناراحت شدم وحشتناکه خدا به دلت صبر بده علت فوتش چی بود گلم

ممنون عزیزم 

خیلی سخته خیلی ... واقعا یه درد الکی 

لگنش شکست عمل کردن ...بعد عمل عفونت کرد ریه هاش زد کل بدنش 😭😭😭

از پا انداخت بابامو 

بابام خوب بود نمیدونم تو اون بیمارستان خرابشده چه بلایی سرش آوردن  خدا ازشون نگذره 

من این داغ رو کشیدم  الهی خدا صبرت بده و  دلتونو آروم کنه  خدا رحمتش کنه سر سفره امام حسین مهمان باشه این شب ها،قرآن بخون هم اون مرحوم آرامش میگیره هم دل خودت ،باید زمان بگذره 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
ای جانم.....خیلی سخته....کلا پدر و مادر حتی اگه پیر و زمینگیرم بشن بازم برا بچه ها مثل کوه،پشت و پنا ...

اره واقعا پشت وپناهم بود دنیام بود ...دنیام بعد بابام تیره وتاره 😭😭😭😭

ولی من میگم وای به حال ماهایی که موندیم با خاطراتش چطور میخوام زندگی کنم اخه خدااااااا 

خدا منم ببر پیشش طاقت ندارم من

من این داغ رو کشیدم  الهی خدا صبرت بده و  دلتونو آروم کنه  خدا رحمتش کنه سر سفره امام ...

خدا امواتت رو بیامرزه 

خیلی سخته .... دارم دق میکنم 

بیمارستان بود باز میگفتم خداروشکر نفسش میاد ومیره زنده اس هر روز میرفتم میدیدمش

الان دیگه اونم نفسم قطع شد 😭😭اخ دخترش براش بمیره قربون زخمای بدنش ۲ماه بیمارستان موند 

همش گفت منو ببرید خونه نمیخوام عمل کنم اینا منو میکشن ها 

گفتم نه بابا خوب میشی میریم خونه