2777
2789

احساس میکنم همسرم از سر لجبازی باهام ازدواج کرده و کم کم عاشقم شده الان دوسم داره ها ولی حسم بهم دروغ نمیگه انگار از سر لحبازی باعشق قبلیش باهام ازدواج کرده از گذشتش هم خبر دارم قبلا با کسی بوده همه جوره...خیلی حس بدیه

مهم اینه که اون تورو انتخاب کرده اگه اون رو میخواست هرگز حلضر به ازدواج با تو نمیشد 

آدم ساکتیم ولی ی روزی موفقیتام  گوش بقیه رو کر میکنه ./ (صدای خنده ی خدا را میشنوی ،به انچه محال میدانی میخندد،).. از شکست نترسید ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان و بچسب خواهرگذشته خیلی وقته درگذشته

من مامان طراوت هستم.مشاور و مربی ارتباطات و توسعه فردی.😍😍دلیل عضو شدنم اینجا این بوده که به سهم خودم به آدم ها کمک کنم تا به یک زندگی با کیفیت که لیاقتش رو دارن برسن😍
حس بدیه اما دنبال قاتل بروسلی میگردی؟؟؟؟نبش قبر چرا؟؟؟؟چرا به گذشتش فکر میکنی وقتی میدونی الان عاشقت ...

دست خودم نیست...

به این فکر میکنم که عشق قبلیش الان چقدر دلش خنک شده میسوزم...یا چرا باهام بازی کرده به خاطر کسی

خیلی بیکاری خواهر که نبش قبر میکنی اگه الان زنیت خوبه پ دوستت داره زندگیتو تلخ نکن

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
دست خودم نیست... به این فکر میکنم که عشق قبلیش الان چقدر دلش خنک شده میسوزم...یا چرا باهام بازی کرد ...

چرا دلش خنک شده؟

اگه فکر میکنی خیییییلی برات مهمه بشین رک و راست باهاش حرف بزن البته من بودم حرف نمیزدم روشو به روی خودت باز نکن نزار عادی بشه....اگرم میتونی با خودت کنار بیای که هیچ

چرا دلش خنک شده؟ اگه فکر میکنی خیییییلی برات مهمه بشین رک و راست باهاش حرف بزن البته من بودم حرف نم ...

غیر مستقیم بهش گفتم از جواباش معلوم بود همینطوره فقط با خودم کنار نمیام ...

میفهمم چی میگی با نامرد قبلیم رفته بودم یک شب خونه خاله اش(دختر خاله اش قبلا نامزدش بوده) این اقا ...

خیلی سخته ...انگار ادم کوچیک میشه...

به خاطر همین باهاش تموم کردی؟