2777
2789
عنوان

رفتار با جاری

217 بازدید | 13 پست

من با خانواده شوهر تو ساختمون سه طبقه زندگی میکنیم،جاری طبقه سوم ،من دوم و مادر شوهر اول .امروز همگی خونه مادر شوهر بودیم،جاری  به دختره من میگفت پاشو برو گوشیم رو از خونمون بیار به دختر خودش نمیگه هر موقع پایین  به دختره من میگه برو فلان چیزو بیار ،منم اعصابم خورد شد گفتم خسته میشه به دختره خودت بگو حالا کار زشتی کردم ایا؟؟

نه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خوب کردی وقتی خودش بچه داره کارش و بچه هاش بکنن یاد میگیره دخترت ک بزرگ شد هم همش اینو دم دست میبینع 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
مرسی از همتون آخه جاری باهام سرسنگین شد گفتم شاید من  عصبی حرف زدم

سر سنگین شه

همیشه پشت بچت باش

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

حالا نمیگفتی ب دختر میگفتی دفعه بعد زن عموت گفت بگو نمتونم ب دخترت بگو

ددختره من چهارسالشه، میگفت من بلد نیستم بعد بیشتر دقیقتر  آدرس میداد که کجاست منم وارد عمل شدم😁😁