2777
2789
عنوان

هر سوالی درمورد دانشگاه های ترکیه دارین بفرمایید 🎈🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 15623 بازدید | 78 پست
هزینه دانشگاه سالیانه ۶۰ هزار لیر خوابگاه رو خودمون باید اقدام کنیم که بستگی به نوع خوابگاه و تعداد ...

سالی ۶۰ هزار لیر؟ اونوقت پزشکی ترکیه هم ۷ ساله هستش مثل ایران؟ خیلی گرون میشه با خوابگاه و ... آره؟ 

۱۵ دانشگاه ترکیه مورد تایید ایران هستش.. خواهرم دانشگاه مورد تایید قبول شد ..  اگرم دانشگاه تا ...

کدوم شهر و دانشگاه قبول شد؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۵ دانشگاه ترکیه مورد تایید ایران هستش.. خواهرم دانشگاه مورد تایید قبول شد ..  اگرم دانشگاه تا ...

اسمش چیه؟ اسمه دانشگاه

راستی باید ترکیه ای بلد بود دیگه اره؟؟

•اِـنَّ مَـعَ الْعُـسْـرِ یُســرا🦋🍃•
مثلا چجور میتونم شرکت کنم کجا باید برم چکار کنم چی بخونم؟؟؟ میشه بگی مگه به رشته دبیرستان ربط ندار ...

ربای به نوع دیپلم نداره با دیپلم هنر میتونی آزمون یوس شرکت کنی و مثلا دندان بخونی..

باید منابع یوس رو تهیه کنی یکسری آموزشگاه هم هست که البته خواهرم خودخوان خوند

۶۰ لیر اینجا چقد میشه یعنی؟؟ مثل ایران نیست که دولتی قبول بشی بدون هزینه؟؟

لیر ۱۸۰۰تومن ضرب کن....اونجا دانشگاه های خصوصی معروف تر از دولتی هستن برخلاف ایران

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ربای به نوع دیپلم نداره با دیپلم هنر میتونی آزمون یوس شرکت کنی و مثلا دندان بخونی.. باید منابع یوس ...

از کجا تهیه میکنن

میشه راضح تری بگی گلم

رفت اونجا کنکور داد؟؟ یا مجازی؟

•اِـنَّ مَـعَ الْعُـسْـرِ یُســرا🦋🍃•
ربای به نوع دیپلم نداره با دیپلم هنر میتونی آزمون یوس شرکت کنی و مثلا دندان بخونی.. باید منابع یوس ...

میشه بگید لطفا واس ثبت نام در آزمون دانشگاه ترکیه کجا اقدام کردن یا تو چ سایتی ؟

سالی ۶۰ هزار لیر؟ اونوقت پزشکی ترکیه هم ۷ ساله هستش مثل ایران؟ خیلی گرون میشه با خوابگاه و ... آره؟& ...

پزشتی ترکیه ۶ سال دندان ۵ سال.. رنکینگ دانشگاه های ترکیه خوب هستش و اکثرا دیپلم آبی ارائه میدن که میتونین بعد از اتمام درس برای اروپا اقدام کنین