2777
2789
منم دلم طلا و پس انداز میخواد ولی از تو خونه موندن هم خسته و افسردم😣

والا ما ماشین نداریم ولی تو خونه هم نموندیم. با تاکسی و اسنپ همه جا میریم، ولی هر پولی دستم بیاد تبدیل ب طلا میکنم واسه آینده بچه هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما ماشین نداریم ولی تو خونه هم نموندیم. با تاکسی و اسنپ همه جا میریم، ولی هر پولی دستم بیاد تبد ...

پول تاکسی و اسنپ مگه کمه 

بعد هم باز آسایش کسی که ماشین داره خیلی خیلی فرق می کنه 

من به شخصه دوست دارم بچه ام الان هم از زندگیش لذت ببره تا اینکه فقط به فکر آینده اش باشم نه اینکه به فکر اون موقع نباشم ولی حال امروز خودم و بچه ام رو فدای بیست سال دیگه نمی کنم 

البته این نظر من نظر هر آدمی می‌تونه متفاوت باشه 

والا ما ماشین نداریم ولی تو خونه هم نموندیم. با تاکسی و اسنپ همه جا میریم، ولی هر پولی دستم بیاد تبد ...

عزیزم شاید شما تا به حال ماشین نداشتید وقتی اینجور باشه اصلا داشتن و یا نداشتن ماشین برات مهم نیست ولی وقتی چن سال ماشین داشته باشی بعد از دست بدی خیلی سخته وگرنه حرف شما هم درسته و با تاکسی و اسنپ‌هم میشه جابه جاشد البته اگر هزینه اسنپ را در نظر نگیریم که واقعا زیاده من نقریبا ماهی ۴۰۰ داره هزینه اسنپم میشه که اونم فقط واسه سه چهار بار بیرون رفتن هست که واجبه وگرنه همش تو خونه. با اوضاع کرونا که واقعا احدی ماسک‌نمیزنه استفاده از حمل نقل عمومی با بچه شیرخوار اصلا درست نیست.

با خدا باش پادشاهی کن😎

درسته من خودمم گفتم که اگه لازم دارید حتما ماشین بخرید. 

ما هزینه اسنپ تو شهرمون زیاد نیس، از اینطرف شهر تا اونطرفش، شاید 30 تومن بشه

حالا شما چه تصمیمی گرفتین؟ انشاءالله اگه ماشین خریدید خیرشو ببینید

عزیزم شاید شما تا به حال ماشین نداشتید وقتی اینجور باشه اصلا داشتن و یا نداشتن ماشین برات مهم نیست و ...

راستی اینو بگم. من خودم ماشین داشتم ولی فروختم 2سال پیش، زیاد به کارم نمیومد. ولی اینطور ک پیداست شما حتما لازم دارید