2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه ارث شما هستش ماشین خریدی حتما به اسم خودت بکن حتماااااا اگه هم فکر میکنی شوهرت بعدا میتون ...

نه نمیتونه بخره. منم همش تو خونم افسرده شدم. اره اگه بگیرم هم به نام خودم

با خدا باش پادشاهی کن😎
عقل داشته باش سرمایش کن یه کاری شرو کن . پراید چیه

چکاری پیشنهاد میدی؟

اخه همش با دخترم‌تو خونه هستیم افسرده شدم گفتم اینجور شاید بیشتر بریم بیرون😥

با خدا باش پادشاهی کن😎
عقل داشته باش سرمایش کن یه کاری شرو کن . پراید چیه

ماشین ندارن کلا الان ماشین بگیره بهتر نیست بتونه چهار جا بره یا طلا بخره شاید طلا گرون بشه سود کنه یا یه کاری کنه سود کنه یا نکنه 

نه نمیتونه بخره. منم همش تو خونم افسرده شدم. اره اگه بگیرم هم به نام خودم

خب پس ماشین بگیر

ماشین واقعا رفاه میاره خیلی خوبه

اگه میتونی یه کم بزاری روی پولت و یه ماشین بهتر بگیری خیلی خوب میشه 

خب پس ماشین بگیر ماشین واقعا رفاه میاره خیلی خوبه اگه میتونی یه کم بزاری روی پولت و یه ماشین به ...

اره شوهرم هم یه سی چل تومن داره مبگه میزارم رو پوله ماشینم به نام خودت

با خدا باش پادشاهی کن😎
ماشین بخر ولی خب ماشین خرجشم زیاده اگه میتونین خرجشو بدین، لازمم دارین بخرین.  من که ترجیح مید ...

منم دلم طلا و پس انداز میخواد ولی از تو خونه موندن هم خسته و افسردم😣

با خدا باش پادشاهی کن😎
ماشین ندارن کلا الان ماشین بگیره بهتر نیست بتونه چهار جا بره یا طلا بخره شاید طلا گرون بشه سود کنه ی ...

نه وقتی میگه بعدنم نمیتونن بگیرن پس وضع مالیشون خیلی معمولیه .. ادم باید کار کنه تا پولش بیشتر بشه وگرنه طلا و ماشین گرفتن سرمایه ساکنه .. تازه ماشین ک اصلا جزو سرمایه نیست 

نه تُ آنی کِ همانی ؛ نه من آنم کِ تُ دانی 
چکاری پیشنهاد میدی؟ اخه همش با دخترم‌تو خونه هستیم افسرده شدم گفتم اینجور شاید بیشتر بریم بیرون😥

من جات بودم صد در صد ماشین می‌خریدم خوب معلومه به نام خودت میخری واسه چی باید به نام شوهرت باشه 

میام اینجا بخدا حس می کنم شوهرم باید من رو بزاره رو سرش حلوا حلوا کنه کار می کنم پول جمع می کنم ماشین عوض می کنم رو پول خونه میزارم 

الان سیصد و خورده ای جمع کردم می‌خوام ماشین رو عوض کنم یه ماشین ششصد هفتصدی بگیرم باور کن خانم های نی نی سایت بودن همین پول رو میزاشتن بانک ماهی ده ملیون سود می‌گرفتن یا میرفتن برای خودشون طلا می گرفتم ولی من فقط برام حال کلی خانواده مهمه اینکه بچه ام ماشین شاسی دوست داره شوهرم بهش فلان ماشین میاد 

من جات بودم صد در صد ماشین می‌خریدم خوب معلومه به نام خودت میخری واسه چی باید به نام شوهرت باشه  ...

واقعا درسته. حال روحی خود ادم و خانواده هم مهمه. مگه چقدر قراره زندگی کنیم

با خدا باش پادشاهی کن😎