2777
2789

من خیلی نگران رفلاکس پسرم هستم

توی طول روز انگشت شمار بالا میاره و تعدادش کمه

رفلاکس پنهان هم داره که باعث سرفه میشه یعنی شیر از معده تا گلوش میاد و میپره گلوش

یکم خر خر سینه موقع خواب داره مثل خروپف

دکترش گفت تا وقتی وزن بچه بیاد جلو کاری به رفلاکسش ندارم

اما خودم حقیقتا نگرانشم میترسم بعد سه یا چهار ماهگی که اوج رفلاکس هست بدتر بشه

یا میترسم خدایی نکرده بره توی ریه‌اش و باعث عفونت بشه

الان توی تاپیکی دیدم کاربری گفته بود شیر روی زبان بچه بمونه یعنی عفونت زده به ریه یعنی چی؟

شب و روز ندارم مدام استرس میکشم همسرمم میگه تو بدبینی مدام انرژی منفی میدی ولی چیکار کنم دست خودم نیست الان جرات ندارم اینو بهش بگم چون بهم میریزه 

خواهش میکنم نظراتتونو بگید دستم بند پسرمه حتما میخونم

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

پسر من اینجوری بود ۴ ماهگی بی قراری شوید بهش اضافه شد که بردمش دکتر گفتش از رفلاکس و دارو داد دارو شو خورد عین آب روی آتیش آروم شد دیگه تا یکسالگی دارو می‌خورد تا کامل خوب شد ۴ ماهگی هم غذا رو شروع کردم خیلی بهتر شد 

تشک آنتی رفلاکس هم خیلی خوب بود براش پستونک هم خیلی کمک کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باید تحمل کرد

حتما یادت باشه حجم شیر کم باشه دفعات زیاد

شیرمخصوص هم داره

قطره پدی لاکت روتفلور

و امپرازولم خوبه

بچه من ۴ ماهگی شدید شد امپرازول دادم

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

نگران نباش پسر من رفلاکس پنهان داشت دکترش گفت تا زمانی ک وزن بگیره اصلا کاری نکن فقط سطح شیب دار بخوابون و بادگلوشو بگیر.۴ ماهگی توقف وزن داشت ک غذاروشروع کردیم شکر خدا خوب شد

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

پسر من رفلاکس شدید داشت دارک هم براش تاثیر نزاشت کلا تا یکسالگی همش بالا میاورد.

ولی اصلا تاثیری رو وزنش نمیزاشت یعنی بعدا که شیر خشکی شد بازم وزنش همون بود. بنا بر ژنتیک ما تا یکسالگی شیر مادر میخوریم برا همون بعدش شیر خشک دادم.

ولی سعی کن سردیجات اصلاااا نخوری چون سردی معده نوزاد باعث رفلاکش میشه.

من میدونم اذیتش چطوریه.

پس اگه میخوای بچت بیقراری نداشته باشه و دارو خورش نکنی اصلا سردی نخور

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲