2777
2789

بعد این ک شوهرم رفت سر کار خوابیدم انگار تو خواب و بیداری بودم یکیو دیدم چهرشو ندیدم ولی قشنگ حسش کردم با صدای دختر عمم داشت تکونم میداد و اسمم رو صدا میکرد دیروزم با صدای مامانم صدام میزد تو رو خدا بگین من چ مرگمه دلم نمیخواد برم پیش دعا نویس و اینا کمکم کنین دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

هیچ جا نرو که خدای نکرده بیشتر گرفتار میشی.بسم الله الرحمن الرحیم بگو.سوره ناس و فلق زیاد زیاد زیاد بخون.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ جا نرو که خدای نکرده بیشتر گرفتار میشی.بسم الله الرحمن الرحیم بگو.سوره ناس و فلق زیاد زیاد زیاد ...

اصلا فایده نداره یاسین الرحمن ایت الکرسی چهار قل هر چی بگی خوندم اصلا فایده نداره نمیدونم جادو جمبلم کردن چیه از خوابیدن میترسم با این ک خیلی خستم😭😭😭😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

اصلا فایده نداره یاسین الرحمن ایت الکرسی چهار قل هر چی بگی خوندم اصلا فایده نداره نمیدونم جادو جمبلم ...

اون لحظه باید آیت الکرسی بخونی...ذکر لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو حتما بگو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
گلم بختکه...من خییییلی اینجوری میشدم...خیییلی....فقطططط آیت الکرسی بخون ببین چجوری میره...

اخه شنیدم بختکو نمیشه دید اول انگار هوا فشرده میشه روم و باد محکم میاد سمتم بعدش دیدمش اسممو صدا زد و تکونم داد ج ندادم فقط ی صدای ناله مانندی در اوردم رفت دوباره اومد خیلی میترسم😭😭😭😭دیروزم دقیقا همینطور با صدای مامانم بود

اصلا فایده نداره یاسین الرحمن ایت الکرسی چهار قل هر چی بگی خوندم اصلا فایده نداره نمیدونم جادو جمبلم ...

دقیقا منم اینجوری بودم 

حتی الانم سوره بقره روشنه دیشب خوابم‌ نبرد باااازم جرات ندارم بخوابم

من از وقتی سوره بقره روشن میکنم و میخوابم دیگه سراغم نمیاد  روشن کن بذار رو تایمر مثلا ۱ ساعت ...

دقیقا منم اینو امتحان کردم خیلی خوبه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
داروی خاصی نمیخوری؟قران بذار بالای سرت

ن فقط قرص ضد بارداری 

بختکه  منم گاهی اینجور میشم مال کم بود اکسیژن تو خوابه

چیکار کنم رفع بشه برام معضل شده 😭😭😭

اخه شنیدم بختکو نمیشه دید اول انگار هوا فشرده میشه روم و باد محکم میاد سمتم بعدش دیدمش اسممو صدا زد ...

من تو اون حالت دست شوهرمو دیدم ک گلومو فشار میداد با اینکه سرکار بود

من از وقتی سوره بقره روشن میکنم و میخوابم دیگه سراغم نمیاد  روشن کن بذار رو تایمر مثلا ۱ ساعت ...

میگن اگ تو خونه جن باشه سوره بقره بزاری اذیتت میکنن منم میترسم