2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 60 پست
منظورت از فامیل کیه  تو که گفتی پدرمادرشم میدونن  دیگه نسبت های دورتر مثل برادرشوهر جاری ...

نمیدونم بخدا هزار تا فکر میاد تو سر ادم تو بارداری 

مادر شوهرم بنده خدا خیلی زن خوبیه و با مادرم قبل ازدواج سر اینکه من بچه داشتم صحبت کرده بود و گفته بودن ما رضایت پسرمون برامون مهمه دیگه حرفی نداریم و دخترتون مثل دختر خودمون دوست داریم

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یه شهر دیگه س کلا پیش خونواده شوهر اولم  خیلی سخت بود برام شاید تا یکی دوماه قبلم هر شب ...

چطوری همدیگرو می بینید بچت پسره یادختر

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
اگه عدد رند میبینی داری بیدار میشی نشانه هارو دنبال کن

چه جالب جدی ،اتفاقا یه تحولاتی تو وجودم احساس می کنم ،واقعا ممنون🥰

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
متوجه نشدم یعنی چی همش عدد شش؟

خب گفتین شش ماهه جدا شدین و بعد از شش ماه آشنایی با همسر دومتون ازدواج کردین و الان شش ماهه باردارین، سه تا شش دیدم

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
چه جالب جدی ،اتفاقا یه تحولاتی تو وجودم احساس می کنم ،واقعا ممنون🥰

چون نزدیک ماه کاملیم انسان ها کم کم دارند بیدار میشند مخوصا توی دوره کرونا سیل عظیمی از انسان ها اگاه شدند. تبریک میگم دوستم 

نی نی قشنگم دوستت دارم 🍭😘
خب گفتین شش ماهه جدا شدین و بعد از شش ماه آشنایی با همسر دومتون ازدواج کردین و الان شش ماهه باردارین ...

عزیزممم بعد ۶ ماه ازدواج باردار شدم 

خودم العان یه ماه دو ماهمه

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️
چون نزدیک ماه کاملیم انسان ها کم کم دارند بیدار میشند مخوصا توی دوره کرونا سیل عظیمی از انسان ها اگا ...

تشکر گلم 😍😍

عزیزممم بعد ۶ ماه ازدواج باردار شدم  خودم العان یه ماه دو ماهمه

خب بازم شش توش هست دیگه 😁