2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شوهر قبلیم که کلا تو یه شهر دیگه بودم یه بچه داشتم که اونو ازم گرفت شوهرم و العان از این شوهرم ...

وقتی میری دکتر همون اول ازت میپرسه بارداری چندمه 

از من که پرسید 

ولی خب کل فامیل که پیشت نیستن نهایت کسی باشه شوهرته که اونجا هست 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

چه جالب همش عدد شش 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

خداروششششششکر

منم یه تجربه نامزدی ناموفق داشتم تا دوسال نتونستم به کسی فک کنم بعدش باهمسرم آشنا شدم همسر منم خیییلی خوبه هم خودش هم خانوادش من بعد چهار سال و نیم باردارم😇

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من از شوهر قبلیم که کلا تو یه شهر دیگه بودم یه بچه داشتم که اونو ازم گرفت شوهرم و العان از این شوهرم ...

من نمیدونم عزیزم. ولی دکتر که تو جمع ازت سوال نمیکنه بارداری چندمته. فقط موقع تشکیل پرونده ازت میپرسن که اونم تنهایی. خانوادگی نمیرین پیش دکتر که

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
وقتی میری دکتر همون اول ازت میپرسه بارداری چندمه  از من که پرسید  ولی خب کل فامیل که پیش ...

نمیدونم چرا حس خجالت دارم ازاین موضوع 

شوهرم میدونه اصلا مشکلی نداره حتی میپرسه گاهی حال بچمو که ازش خبر داری خوبه مشکلی نداره چیزی نمیخاد

اما من خجالت میکشم

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️
من نمیدونم عزیزم. ولی دکتر که تو جمع ازت سوال نمیکنه بارداری چندمته. فقط موقع تشکیل پرونده ازت میپرس ...

درسته من نگران بیمارستان هستم کمی 

جلو فامیل های شوهرم دکترا چیزی نگن 

چون فامیل هاش نمیدونن و منم نمیخام بفهمن

❤️الهم عجل الولیک الفرج❤️