2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگگگگ.

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 26 پست

جالا باید تعصب کشورهای همسایه رو هم داشته باشیم ایران ی کشور جداست دوس نداریم افغانیا بیان حالا بیایین منو بخورین والا

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی کشور ما انقد مشکل داره چرا باید بیان اونم غیر قانونی.من به همشون کار ندارم ولی ادمای درستی نیستن اینا یک جوری ب ادم نگاه میکنن ادم حالش به هم میخوره

همه ی افغانها اینجوری نیستن که لطفا اینجوری نگین  برید تذکر بدید ایرانی و افغانی نداریم همه ما ...

درسته انسانن ولی رفتار مهمه اگر جای من بودین سرم درد گرفته دیگه🤕

الان زد وطن های نژاد دوست میریزن وسط

اشکال نداره اینا به یه آمریکایی بگیم ولی افغان و... مشکل داره 

خودمم میدونم همه ی آدما مثل هم نیستن الان نیاید بگین من حرفم با مردم خودمونه

- فِرفِریَم!

حالا کاسه های داغتر از آش میان برا سخنرانی!

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
درسته انسانن ولی رفتار مهمه اگر جای من بودین سرم درد گرفته دیگه🤕

عزیزم فقط ایم همسایه شما اینجوریه ؟؟ما که همسایه هامون ایرانین وخیلیییی اذیت می‌کنن چی ؟؟پس فرهنگ ربطی به ایرانی و افغانی بودن نداره

عزیزم فقط ایم همسایه شما اینجوریه ؟؟ما که همسایه هامون ایرانین وخیلیییی اذیت می‌کنن چی ؟؟پس فرهنگ رب ...

ولی حق بده ادم زورش بیاد که تو کشور خودش به خاطر یک سری ادم که ب ما ربطی نداشتن حس ناامنی و ازار داشته باشه بدتره