2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 828435 بازدید | 11836 پست
عزیزم دخترت پریودش مرتبه یا سال اول دیر به دیر میشن؟

بار اول  7 بهمن شد. بار دوم 1 فروردین شد.  بار سوم 21 اردیبهشت 

یعنی 54 روزه.  و 51 روزه.  مرتب نیست. یبار هم وسط سیکل 2 روز لک کوچیک داشت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشالله که درست باشه ..اره دیگه ۱۵۱ باشه دیگه نمی‌زنم

اثر امپول تا چند ماه تو بدنش هست  باید حتما بهش کلسیم بدی ک قد بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه سال اول کلا پنج شش بار میشن

کاش میشد اصلا نشه. من خودم یادمه بار اول ک پریود ظدم خرداد بود دیگه نشدم تا مهرماه ک مدرسه رفتم

ولی خدا رو شکر پریودیش سبک خونریزی سنگین نیست دلدرد هم نداره  خدا کنه به من نکشه. پیر شدم ولی هنوز پریود میشم باید امپول و قرص بخورم تا اروم شم

خدارو شکر که اذیت نمیشه ..من برعکس شما پریودام بدون درد و راحتن

اره خدا رو شکر پریودش سبک. من یادم بچه بودم پریود میشدم کل تشک و لباس هام نابود میشد انقد خونریزی سنگین داشتم

چرا اینقدر بچه ها زود پریود میشن

من هفتم بودم شدم شایدم هشتم نمیدونم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!شوهر آینده قراره بعد از بله گفتن سر سفره عقد اینوبگه<<یادته یه روز میگفتم که تو مال مایی دختر>>🥸✨️🌸وی نه دوست پسر دارم نه چیزی متعهد و وفادار به آن که هنوز یافت نشده است.

واکنشم وقتی دیدم تاریخ تاپیک ۱۴۰۱😂😭💔

مگه همین الان تاپیکو نزده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!شوهر آینده قراره بعد از بله گفتن سر سفره عقد اینوبگه<<یادته یه روز میگفتم که تو مال مایی دختر>>🥸✨️🌸وی نه دوست پسر دارم نه چیزی متعهد و وفادار به آن که هنوز یافت نشده است.

نگاه تاریخ تاپیک کن نوشته ۱۴۰۱

ای بابا

1
5
10
15
20
25
30
35
40