وای ببین من امتحان نکردم دارچین و آویشن فکر نکنم همه پسند باشه تو مرغ
زنجبیل هم یکی گفته بریز اگر ریختی خیلیییی کم بریز زیاد بریزی طعم مرغ رو خیلی بد میکنه
یکی هم گفت فلفل دلمه زیاد😶
فلفل دلمه ای هم خوبه بد نیست ولی زیاد بزنی طعم اونو میگیره بیشتر
من مرغ رو سرخ میکنم با زردچوبه حسابی هم بخوره بعد پیاز داغ میزنیم بهش بعد با رب تفت میدیم بعد هم آب کم بریز بذار قشنگ بپزه
هویج هم بزنی خوبه
نمک و فلفل سیاه هم اون اول بزن
زعفرون هم هرچی دوست داری میتونی یه کم اولش بریزی یه کم آخرش که بعد خاموش کنی مرغت رو