ﻣَﻧ ﻣَﻏﺭﻭﺭ ﺗَﺭﻳﻧ ﺩِﻟﺗﻧﮔِ ﺩﻧﻳاﻣ...!🖤امیدوارم یه نفر بیاد تو زندگیتونکه بلد باشه یه جوری زخماتونو ببوسهکه هرچقدرم بگردین دنبال جاش پیداش نکنید♥♡🦋 خبر داری ؟شدی صاحب هر بند دلم عشق جانم💕 دخترم جوری بزرگتمیکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺منم دختری هستم از دیار بلوچستان😍👑من اون دختری هستم که هر کس من ببینه نمیگه این با من بوده میگه کاش مال من بود😌💋 ارزو بهترین ها برا تویی که داری امضام می خونی😃 میشه برا خوشبختیم یه صلوات مهمانم کنید؟♡ اگه خوندی بهم بگو♡ ماچ به کله ات😂
با یه فریادِ غرق توی سکوت تو خودم بی سر و صدا میشکنم...!#قلب_بنفش_من💜#خدایا_شکرت💜و ناگهان خنده بر دهانم خشک شداین حسه معلق و خنثی از کجا نشات میگیرد؟کاش کسی نجاتم دهد.وگرنه این سیاه چال مرا در خود می بلعد...!
ﻣَﻧ ﻣَﻏﺭﻭﺭ ﺗَﺭﻳﻧ ﺩِﻟﺗﻧﮔِ ﺩﻧﻳاﻣ...!🖤امیدوارم یه نفر بیاد تو زندگیتونکه بلد باشه یه جوری زخماتونو ببوسهکه هرچقدرم بگردین دنبال جاش پیداش نکنید♥♡🦋 خبر داری ؟شدی صاحب هر بند دلم عشق جانم💕 دخترم جوری بزرگتمیکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺منم دختری هستم از دیار بلوچستان😍👑من اون دختری هستم که هر کس من ببینه نمیگه این با من بوده میگه کاش مال من بود😌💋 ارزو بهترین ها برا تویی که داری امضام می خونی😃 میشه برا خوشبختیم یه صلوات مهمانم کنید؟♡ اگه خوندی بهم بگو♡ ماچ به کله ات😂
دائم بگو : اللهم لین لی قلب (مثلا اسمش علی) ابن (اسم باباش مثلا رضا ) کما لینت حدید لداوود علیه السلام و سخر لی قلبه کما سخرت لسلیمانه جنوده من ال جن و الانس و طیر فهم لا یوزعون .... از ته دلت بخون معجزه میشع مهرت ب دلش میشینه شک نکن ... بخدا خودم معجزه شو دیدم خواستی برات تعریف میکنم
مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما