من ان دختری هستم که هر کس من میبینه😍نمیگه این با من بوده😌میگه کاش مال من بود😏💖من دختری هستم از دیار بلوچستان 😌😘✌عزیزم حالا تا اینجا اومدی میشه برا خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺اگه خوندی بهم بگو 🙏🏼ارزو بهترین ها برا کسی که امضام خوند و برام دعا کرد خوشبخت بشم😘
من ان دختری هستم که هر کس من میبینه😍نمیگه این با من بوده😌میگه کاش مال من بود😏💖من دختری هستم از دیار بلوچستان 😌😘✌عزیزم حالا تا اینجا اومدی میشه برا خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺اگه خوندی بهم بگو 🙏🏼ارزو بهترین ها برا کسی که امضام خوند و برام دعا کرد خوشبخت بشم😘
دائم بگو : اللهم لین لی قلب (مثلا اسمش علی) ابن (اسم باباش مثلا رضا ) کما لینت حدید لداوود علیه السلام و سخر لی قلبه کما سخرت لسلیمانه جنوده من ال جن و الانس و طیر فهم لا یوزعون .... از ته دلت بخون معجزه میشع مهرت ب دلش میشینه شک نکن ... بخدا خودم معجزه شو دیدم خواستی برات تعریف میکنم
مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما