من اکثر اونایی کع زایمان اولشون بود رو دیدم میگفتن وقتی دردشون شدید میشده میگفتن ببرین سزراینمون کنین
برای اینکه یه تاپیک رو گم نکنی و هی نگی یکی لایکم کنه این کار رو کن؛پایین هر تاپیک کنار اون سه نقطه یه علامت هست بزن روش سبز که شد تاپیک برات ذخیره میشه.میره تو قسمت نی نی سایت من،تاپیک های ذخیره شده👍
من اخراش گفتم سزارینم کنید دیگه نمیتونم تحمل کنم دکتر گفت سر بچه اومده پایین 5دقیقه دیگه میریم اتاق زایمان . دیگه رفتم اتاق زایمان و خداروشکر طبیعی زایمان کردم
من با اونکه دردم شدید بود وقتی دکترم گفت باید سز بشی به گریه افتادم و التماس میکردم کمکم کن نذار سز بشم!!!! خدا رو شکر طبیعی زایمان کردم و همیشه خدا رو شاکرم. دردش هرچی هست آدم کش نیست!
دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.
من چهارماه پیش اولین بارزایمان کردم.عزیزم دردش تقریبادوساعت اخرزیادمیشه که اونم درحدتحمل انسانه.ولی من خیلی دوس داشتم زایمانمو.الانم بازدوس دارم چندسال دیگه یه بچه دیگه بیارم فقط ب خاطرزایمان کردن
ولی بد دردیه.... سر زایمان اولم آخرین زوری رو که داشتم میزدم با خودم گفتم کارم تمومه، من میمیرم اما وقتی دخترم به دنیا اومد در جا تمام دردهام تموم شد.. به همین راحتی.....