2777
2789
عنوان

خیلی حق بود😆📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عااااالی بودددد🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

از رمان های ایرانی جدید بی محتوا تر ندیدم من

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

همیشه هم پسره اولش به زور به دختره تجاوز می کرده یا به زور عقدش می کرده و بعد دختره عاشق پسره می‌شده...اغلبشون یه بچه شیرین و ناز داشتن یا کلا کپی مامانشون بود به باباشون نرفته بود یا کلا کپی باباشون 😐

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
اکثرشون یه دخترهست،که پسر میگیره کتکش میزنه یا تجاوز میکنه بهش بعد دختره تهش عاشق همون پسر میشه🤢🤢 ...

منم چن تا اینجوری خوندم😐😐 انتقامیم زیاد بود:__

ولی رمانای بیخود نخونین ی نویسنده مطرح ب درد بخور 

رمانای هما پور اصفهانی ی کم بهتره آبکی و بی پایه اساس نیست://یا یلدا شریعتی البته اون ژانر معروف ترین رمانش انتقامی بود 

فرشته تات شهدوستم قلمش خوبه جذب می‌کنه ولی داستاناش حال به هم زن دختره مظلوم و آروم پسره رو مخ نکبت آشغال 😐

همیشه هم پسره اولش به زور به دختره تجاوز می کرده یا به زور عقدش می کرده و بعد دختره عاشق پسره می‌شده ...

به نکته ضخیمی اشاره کردی😂😂😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
همیشه هم پسره اولش به زور به دختره تجاوز می کرده یا به زور عقدش می کرده و بعد دختره عاشق پسره می‌شده ...

همه دخترا هم بلا استثنا یتیم بودن...حداقل یکی از والدینشون رو از دست داده بودن

تازه من یه رمان می خوندم به اسم گرگ سفید دختره عاشق گرگ طلسم شده بود و بعدا طلسمو شکست گرگه یه آدم شد و با دختره و...

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
منم چن تا اینجوری خوندم😐😐 انتقامیم زیاد بود:__ ولی رمانای بیخود نخونین ی نویسنده مطرح ب درد بخور ...

دبیرستان زیاد رمان میخوندم،بعد دیگه از سرم افتاد

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
دقیقا همه از رو همون نوشته شدن😁😆😆

دقیقا

ولی قرار نبود قابل تحمله ی سیلی بهش زد ک تلافی کرد اولشم خیلی خفن بود ترسا جرات داشت جسور بود ن عین این آبکیا عین احمقا زل بزنه پسره هرغلطی خواست بکنه😐مثلا گناهکار😐 این رمانای احمقانه ضد.زن حال به هم زن ک پسره دختره و تحت فرمان خودش درمیاره باید سوزنده شن://

اسی از این عکسی که گذاشتی تا حالا باحالتر ندیده بودم😆😆😆😆😆 وااااااای😄😄😄😄

فدات😂😂😂

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
دقیقا ولی قرار نبود قابل تحمله ی سیلی بهش زد ک تلافی کرد اولشم خیلی خفن بود ترسا جرات داشت جسور بود ...

قسمت سیلیشو یادم نمیاد😂😂اسم پسره چی بود آرتان؟