2777
2789
عنوان

خیلی حق بود😆📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 45 پست
حق با تمام وجود حقققق خدایی چرا این چرتو پرتا رو میخوندیم😂💔

سر بعضیاشون گریه میکردم🤣🤣🤣

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
از این آبکیا فقط دو سه تا خوندم واقعا ارزش نداشتن😐 ازدواج اجباری ، گروگان گیری ، بعد از ازدواج عاش ...

اکثرشون یه دخترهست،که پسر میگیره کتکش میزنه یا تجاوز میکنه بهش

بعد دختره تهش عاشق همون پسر میشه🤢🤢🤢🤮

حس میکنم نویسنده هاشون مریضن

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جررر سم دقیقا حالمو ب هم میزد مخصوصاً اون سیلیه البته اکثر رمانا دختره ام ی موقعیت دیگه میزد دلم خن ...

🤣🤣🤣🤣

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
اکثرشون یه دخترهست،که پسر میگیره کتکش میزنه یا تجاوز میکنه بهش بعد دختره تهش عاشق همون پسر میشه🤢🤢 ...

دقیقا...فانتزیای ذهن مریضان رو رو داستانا پیاده م کنن..جالبم اینه که داستان های صحنه دار مخاطب بیشتری هم دارن...مخصوصا تو اینستا

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
اکثرشون یه دخترهست،که پسر میگیره کتکش میزنه یا تجاوز میکنه بهش بعد دختره تهش عاشق همون پسر میشه🤢🤢 ...

دیوونه ان اصلا😐

از وقتی رمانای استاندارد میخونم عاشق کتاب خوندن شدمه 

رمانی که چاپ میشه ی چیز دیگس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

کیا رمان قرار نبود و خوندن ..؟؟؟ تقریبا کلکسیونی از همه ی ایناس😆

دقیقا همه از رو همون نوشته شدن😁😆😆

اه اه اه😂

چقد لوس 

فقط اون اوایل دو تا خوندم تا نصفه دیگه نخوندم واقعا خیلی مسخره ان

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤