اجروز عصری یهو تکررادرار گرفتم و الانم که نصف شبه بیدار موندم..نتونستمبخوابم همش دستشویی میرم.. اینم بگم که ۳_۴روزی دچار یبوست شده بودم.. تو این مدت هج سردی زیاد خوردم.. اونموقع که نبات زیر دستم بود و فدت فدت میخورم همه چیمنرمال بود.. اما الان....
عزیزم عفونته منم اینجوری شده بودم دوتا قرص مترونیدازول بخور ساعتت هم تنظیم کن هر ۸ساعت یکبار بخور خوب میشی
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ نی نی سایت که نیست ختم صلواته😂😐 حالا که امضام رو خوندی میشه برای زودتر مستقل شدنم و صاحب خونه و ماشین شدنم و جو شدن جهیزیه و وام ازدواجم دعام کنید ولقعا خیلی دارم اذیت میشم 🥺❤منم دعاتون میکنم مرسی ...دوست داشتی به تاپیک هام سربزن و نظرای مفیدت رو بگو🙂❤خب دیگه بابای🙋♀️🙂❤
اینو خبر ندارم بخدا استفاده نکردم تا بحال ولی این قرص بخوری اروم میگیری راحت میخوابی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ نی نی سایت که نیست ختم صلواته😂😐 حالا که امضام رو خوندی میشه برای زودتر مستقل شدنم و صاحب خونه و ماشین شدنم و جو شدن جهیزیه و وام ازدواجم دعام کنید ولقعا خیلی دارم اذیت میشم 🥺❤منم دعاتون میکنم مرسی ...دوست داشتی به تاپیک هام سربزن و نظرای مفیدت رو بگو🙂❤خب دیگه بابای🙋♀️🙂❤
من درکت میکنم خودم اینجوری شدم داغون بودم اصلا باید تشکم دم دستشویی پهن میکردم خیلی اذیت شدم سعی کن حتما لباس زیرت و شرتت رو عوض کنی میتونی هم لخت بخوابی بهتره
1
5
10
15
20
25
30
35
40