سلام بعضی وقتا دخترا تیکه میندازن!میشه بگید چرا؟شما همتون بار دارید؟معمولا همه روزی چندین ساعت تو شبکه های اجتماعین،یکی اینستا یکی وتس اپ یکی تلگرام و.....پس لطفا اینقدر تیکا نندازین شخص من کلی سوال میپرسم و ب نظراتتون احترام میزارم....لطفا تیگه نپرونید مرسی
اکثر اقایونی که تو سایتی مثل نی نی سایت عضو میشن قصدشون خوب نیست...
البته منظورم همه نبود و این افراد باعث میشن خانوما داعتمادی به اقایون سایت ندداشته باشن
کراش زدن رو پروف این کاربر پیگیری قانونی دارد⚠️ بچه مثبت و جذاب سایت 😎😂 پروفم کوکه😍❤😁 ریحون هستم«ریحانه» اسم دیگه ام سوجین هست😎به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😂😎مشکلات زندکی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن😐😂مثل ماه 🌙میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم 💫 🙂مهم نیست بقیه اهمیت میدن یا نه حمایتم میکنن یا نه خودم مهمم....یه کم از خودم بگم😁دختری پر امیدم....مشکل دارم مثل همه...ناراحت میشم مثل همه....مثل بعضی ها مشکل مالی دارم.....کسی حمایتم نمیکنه.....ولی.امیدوارم...به امید کلید خوشبختیه بالاخره به در بسته میرسیم....امید روزنه ایست در دل تاریکی...در کوچه پس کوچه های زندکی نوای امیدیست که مرا میخواند....اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره😂🖐🏻خوندی صلوات بفرست واسم🥺🙏🏼 پیشاپیش ازتون معزرت میخوام😂ممکنه باهاتون یه بار حرف زده باشم بار دوم نشناسمون به دلایلی همچون عوض کردن پروفایل کاربری دست منو/ریحون/ دختر خالمه /بهاره/😗
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه
جو سایت خانومانست اکثر اقایونی که تو سایتی مثل نی نی سایت عضو میشن قصدشون خوب نیست... ...
درسته اما شما یک لحظه کل تاپیک های منو بخون متوجه میشد همش سواله،من پسرم هدفمم بد باشه خانومه باید قوی باشه وگرنه ما بار ها داریم تو جامعه میبینم...کسی ک ب خودش مطمئنه نباید بهم بریزه