پاشدم رفت تو فاز درد دل بعد گفت خونه مادرشوهرم ک میرفنم بعد ناهار همه میخابیدن من ن همشم مادرشوهرم میگ یبار پاتو جلو من دراز نکردی و....ب نظرتون ب منظور گف یا داش تعریف میگرد؟
یعنی فکر میکنی کاملا بی هدف بوده ؟ خوش بحالت که انقد مثبت نگری
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
کاربر ۴ بار ترکیده که میگفت: هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصلا! هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت. 🌷🌷🌷اگه انشا یا متن ادبی خواستید با کمال ذوق و شوق براتون مینویسم. کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
من یه مامان ۲۰ سالم 🥰مامان یه دختر ناز و فرفری ۲ ساله 😍🥺 که بعد اومدنش دنیام عوض شد دورت بگردم ک شکل خودمی شکموی مامان 😎 دکتر انوشه راست میگه که : گیرم عذر خواهی کردی ،برای حرفی که زدی .. با ذاتی که آشکار شد میخوای چیکار کنی؟!
پیش میاد آدما یه چیزی که میبینن ، یاد خاطرات خودشون بیفتن و تعریف کنن... شاید بدون منظور و بدون فکر این خاطره رو تعریف کرد... شایدم منظور داشت🤷♀️ بستگی به اخلاقش داره دیگه خودت بهتر میشناسیش
💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!