2454
2553
عنوان

خانمای متاهل ی سوال دارم

16149 بازدید | 167 پست

تروخدا گزارش نزنین 

نمیدونم از کی وچجوری بپرسم 

حدودا دو س هفته پیش شوهرم موقع رابطه دچار درد شدید شد ک بهش گفتم برودکتر گف رفتم دکتر گفته از استرسه منم دیگه بهش گیر ندادم الان دو س بار شده تاالان ک میاد سمتم برای رابطه بعد یهو کلافه بلند میشه میره🥺 ازش پرسیدم درد داری گف نه😭😭😭😭😭

فکر کنم درد داره الکی ب من اونجوری میگه که نگران نشم یا گیر ندم بهش ک بره دکتر😭

چیکار کنم خیلی ناراحت و کلافم💔

تجربشو ندارم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2564
حتما حتما وقت دکتر اورولوژی بگیر  اصلا سهل انگاری نکن

ب ی دکتر اورولوژی پیام دادم علائمشو ک گف گفتش احتمالا پلاک پیرونی باشه ک تو اینترنت زدم نوشته بود قاتل جنسی مردان 😭😭😭😭😭 ما هنوز عقدیم💔

همون دفه بهش گفتم برات وقت دکتر میگیرم برو ک عصبی شد گف تو چرا برام وقت دکتر بگیری خودم رفتم گفته چیزی نیس و... الانم ازش میپرسم درد داری میگه نه خوبم فقط همون ی باربود💔

2456
متخصص اورولوژی وقت بگیر باهاش برو بعضی مردها واکثر خجالت میکشن ونمیرن دکتر ولی حتما باید پیگیری کنید

عدم مراعات تو رابطه باعث همچین مشکلایی میشه.بعضی مردا زیادی از حد فعالیت دارن و ... 

2568

بهش بگو میریم پیش متخصص و اون کارش همینه و دلیلی نداره خجالت بکشی. شاید هم اصلا نیازی به معاینه نباشه و فقط آزمایش بنویسه. مطمئنا چیز مهمی نیست ولی الکی درد بکشی که چی.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
وای حتما ببرش دکتر نباید اینجوری باشه اصلا حتما حتما امروز ببرش دکتر... دوچرخه سواری زیاد میکنه؟

اصلا دوچرخه سواری نمیکنه 

نمیاد خواهر پایینتر گفتم ک وقتی بهش گفتم بیا بریم دکتر چ قشقرقی ب پا کرد💔

2577