2454
2561

خیلی خسته شدم من آدمی نیستم که تلاش کنم واسه رسیدن به آرزو هام ،نای هیچی ندارم ،ذهنم پر شده از نشدن ها ،اینکه نکنه دروغ باشه ، دارم دیونه میشم ،روحم جسمم مریضه حال دلمم خوب نیست اونقدر افکار منفی دارم که بهم میگه خودکشی کن ،راهی هم واسم نمونده ،من نمیخوام تلاش کنم بعد بهش نرسم ،دوست هم ندارم باشم ولی اون نباشه ، تنها راه هست ،حداقل دیگه نیستم زجر بکشم ،ذهنم خراب بشه😔😭 امشب میخوام خودم رو خلاص کنم😔😭 فقط یه سم میخورم و زندگیم به پایان میرسه ، بعضی ها بهم میگن تلاش کن بهش برس ولی من باور نمیکنم که بشه😔😭 دیگه همه چیز تمومه واسم

میشه واسه رسیدن به عشقم یه صلوات بفرستید ممنون😍❤️🥺

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571
بزن تو دهن افکار منفی مزخرف

افکار منفی با شرایطی که من دارم حق داره ،چون واقعیت هست،منم به عشقم نمیرسم

2456
افکار منفی رو کتار بذار هیچ چیز بدون تلاش بدست نمیاد، تلاش کن واسه خواسته هات

بستگی داره خواسته چی باشه این خواسته من ذهنم داره میگه نمیشه

2568
بستگی داره خواسته چی باشه این خواسته من ذهنم داره میگه نمیشه

شما چیکار ب ذهنت داری وقتی این همه انرژی منفی ب خودت منتقل میکنی معلومه ک نمیشه خب یک درصد هم ب شدنش فکر کن بجای خود کشی، خواسته نامعقولیه مگه؟ 

به همون خدایی که اسمش آوردی راهش این نیست. بشین گریه کن.غر بزن.تاپیک بزن...ولی به این چیزا فکر نکن.. ...

نمیخوام زجر بکشم نمیخوام اذیت بشم ،نمیخوام بدون اون باشم😭😔 فقط مرگ واسم حقه

شما چیکار ب ذهنت داری وقتی این همه انرژی منفی ب خودت منتقل میکنی معلومه ک نمیشه خب یک درصد هم ب شدنش ...

خواسته های نامعقول چیه؟؟؟

بخدا قسم راهش همینه ،اگه بمونم زجر میکشم

عزیزم این افکارت بخاطر افسردگیه

باید تحت نظر روانشناس باشی.یه قدم برا بهتر شدن حالت بردار برو پیش روانشناس‌.

حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
2577