سرسبزززززز مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1665 عنوان برای ۴۰ نفر توحید میخونم 234 بازدید | 59 پست برای نیت هاتون توحید میخونمشما فقط یه دونه صلوات به نیت بازگشت عشقم بخونین🙏 1401/04/12 | 22:10 29 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاول عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 36496 کارام جور شع ولی من اگه روانشناس بودم هرکی پیشم میومدو بغل میکردم.... !
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 13152 تروخدا برای فروش و خرید خونه جدید برای من بخون خیلی محتاجم آرزو هستم اَلسَّلٰامُ عَلَیْکَ یٰا اَبٰا عَبْدِ اللهِ ، وَعَلَى الْاَرْوٰاحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِکَ ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهٰارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیٰارَتِکُمْ ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَیْن🖤🌸🥀💚
رونیا83 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 11501 وانیا به نیت قبولیم در دانشگاه فرهنگیان🌹🙏🏻آرزو به نیت حل شدن مشکلاتش و آرامشش🙏🏻🌹 هر کسی خواست بهم بگه تا براش سوره قدر بخونم.در ازاش اگر دوست داشتید برام دعای خیر کنید.(مخصوصاً قبولیم)
منم_خدایی_دارم عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3043 برات ۱۰ تا صلوات میفرستم💚 وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
کیاناااااااااا عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 5808 فرستادم برا حاجتم بخون میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام کردی بهم بگو دعات کنم عزیزم😍😍♥️♥️اگر دنبال راهی برای برطرف شدن بیماری هستی تاپیک ختم معجزه اسامو بخون اگر مفید بود دعام کن❤
mohadedeh عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 754 ممنونم برای منم بخون منم برات میخونم انشالله کسی که دوسش داری برگرده
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 5116 تشکر♥️ خدا هوامو داشته باشه من به خواب کربلا هم راضیم !! یا حسین مددی یعنی اگه ازدواج کنیم دیگه وقتی مهمون میادنمیتونیم بریم تو اتاقمون قایم بشیم؟ مادر بزرگـم همیـشه میـگفت: ننـه آدم اول بایـد خودش گرون بـاشـه بـعد خونـه و ماشـینش!! گیرم عـذرخواهـی کردی بـخاطر حرفـی کـه زدی☻ بـا ذاتـی که آشـکار کردی چـه مـی کنـی⚘ مـن نمیـخام زنـده بـمونم میــخام زنـدگـی کنــم✎ آبـــی تـر از آنـم کــه بـی رنــگ بـمیرم❥
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 11702 هم صلوات واست یمفرسم هم سه تا توحید تو هم دعام کنم بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 13152 به نیت برگشت عشقت یک تسبیح صلوات میفرستم فقط برای من بخون مشکل فروش خونمون حل شه آرزو هستم اَلسَّلٰامُ عَلَیْکَ یٰا اَبٰا عَبْدِ اللهِ ، وَعَلَى الْاَرْوٰاحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِکَ ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهٰارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیٰارَتِکُمْ ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَیْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَیْن🖤🌸🥀💚
52zohre عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 1595 عزیزم خیلی برام دعا کناسمم سحردعا کن امید پیشم برگرده و بگه که پشیمونه