سلام کدبانوهای گل.
خیلی وقت بود هوس آش رشته کرده بودم اما از اونجایی که هوا گرمه نپخته بودم.
تا اینکه دیشب با وزش باد شدید و خنک شدن هوا فورا رفتم سراغ خیسوندن حبوبات😃
امروز همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه نمک زیاد ریختم تو آش🤧
اول یکم آرد برنج تو آب حل کردم و اضافه کردم تا یکم شوریشو بگیره اما فایده نداشت.
بعد کمی دیگه لوبیا خیس خورده داشتم سریع تو زودپز پختم و اضافه کردم. اما بازم شور بود😰
تا اینکه یهو یادم افتاد یه کاربر سایت گفته بود وقتی عدس پلوش شور شده توش کمی سرکه ریخته.
منم کمی سرکه اضافه کردم و در کمال ناباوری شوریش گرفته شد😃
کلی خوشحال شدم و گفتم اینجا بگم که اگه این بلا به سر کسی اومد بدونه چیکار کنه🥰