leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 عنوان بی بی چک روز یازده انتقال 795 بازدید | 23 پست یه حاله خیلی کمرنگ افتاده فقط اما دیروز خیلی پررنگ بود معنیش چی میتونه باشه؟ یعنی باردار نیستم؟ من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین 1401/04/12 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50586 پررنگی کم رنگی بی بی چک مهم نیست برو آزمایش بتا بده بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 پررنگی کم رنگی بی بی چک مهم نیست برو آزمایش بتا بده اخه دیروز پررنگ بود امروز کمرنگ شد دکترم گفته سه روز دیگه برو برا آز احتمالا تاثیر آمپول hcgبوده که دیروز هم مثبتش کرده من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50586 اخه دیروز پررنگ بود امروز کمرنگ شد دکترم گفته سه روز دیگه برو برا آز احتمالا تاثیر آمپول hcgبوده که ... اهان از اینا اطلاعی ندارم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 مثبته مبارکه آی وی اف کردی؟ عزیزم اینکه دیروز پررنگتر بوده و امروز کمرنگ شده میتونه دلیلش اثر آمپول hcg بوده باشه؟ من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 مثبته مبارکه آی وی اف کردی؟ آره عزیزم من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16654 عزیزم اینکه دیروز پررنگتر بوده و امروز کمرنگ شده میتونه دلیلش اثر آمپول hcg بوده باشه؟ فک نکنم من روز دهم زدم منفی شد الانم دردهای چیزشدن دارمچقدر هزینه کردی برا این می پرسم چون شاید منم کارم ب آی وی اف بکشه
شپول عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 3742 فامیل ما اصلا تست نداد. بعد دو هفته آزمایش داد و مثبت شد. چهارمین انتقالش بود. جنین هاشم مال سال۸۹ بود.صبر کن تا ۱۴ روز بعد تست بده
baharjonss عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 730 عزیزم اینکه دیروز پررنگتر بوده و امروز کمرنگ شده میتونه دلیلش اثر آمپول hcg بوده باشه؟ بی بی چکا متفاوته ربطی نداره هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 فک نکنم من روز دهم زدم منفی شد الانم دردهای چیزشدن دارم چقدر هزینه کردی برا این می پرسم چون شاید من ... ان شاالله که همین ماه خودت باردار بشی والا من میکرو کردم تقریبا ۳۰تا ۴۰ تومنی شده کل هزینه ها من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 فامیل ما اصلا تست نداد. بعد دو هفته آزمایش داد و مثبت شد. چهارمین انتقالش بود. جنین هاشم مال سال ... باش عزیزم دعا کنید تستم مثبت بشه خیلی انتظار کشیدم😢ان شالله همه کسایی که منتظر بچه ان دامنشون سبز بشه من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 بی بی چکا متفاوته ربطی نداره با هم فرق داشتن این دوتا بی بی چک یعنی ممکنه تاثیر داشته باشه؟ من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
baharjonss عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 730 دعا کنید منم این ماه بچه دار بشم خیلی دلم گرفته هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜
leto مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2251 دعا کنید منم این ماه بچه دار بشم خیلی دلم گرفته ایشالا که خدا همین ماه یه نی نی خوشکل و سالم و صالح بزاره تو دلت 😍😍😍🥹 من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین