تو پناهِ منی♡الله♡ترسم که سنگ مزار من این شود:این هم جمالِ یوسف زهرا ندید و رفت🥺من مسلمانم اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست🌸
حساب نكردم اما سالي يكي يا دوتا ريمل ميخرم كه حدود ٣٥٠-٤٠٠ ميشه بقيه لوازم ارايشي مثل كرم پودر و پنكك و رژلب رو سالي يك دونه هم ميخرم كلي هم زياد مياد بعضي وقتها حتي تا دو سال برام ميمونه
من فقط ابرسان دارم و مرطوب کننده و ضدافتاب ایرانی و یه مداد ابرو و دو سه تا رژ و یه کرم دور چشم و یه ماسک همین هزینه زیادی نمیکنم اساسا از ارایش کردن متنفرم چون اصلا بلد نیستم
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هیچی چون کلا روزانه آرایش ندارم آرایشم نهایت یه رژ و ضد آفتاب
فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست مهربونم میشه برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
شما اگر یک جین رژ لب مارک بخری.الان ۱ تومن پول میدی ولی تا سه سال میتونی همه رنگ هاشو داشته باشی.کرم و این چیزاهم بالاخره واسه شش ماه ب بالا عمر داره.سایه و کانتر و اینا هم ک زیدد استفاده نمیشه.خط چشم و ریمل زودخشک میشن ک من شش ماه میخرم.زیادم بیرون نمیرم ک بخام بزنم