حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکرش هستم! شکرت..
چه حس قشنگیه بفهمی یه آدم خود خواه تورو از خودشم بیشتر میخواد چه خوبه که دارمت فرشته مهربون من🧿 🌧مثل یک باران پاییزی ناگهانی بودنت عشق است 💫 درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز پروفایل عکس خودمه کپی ممنوع . خدایا مراقب دختر و پسرم باش🤩، مامان هربار که تو چشای قشنگتون نگاه میکنه عمر دوباره میگیره🤩 خدایا بهترین ها نصیبت بچهام بشه ، وجودتون باارزشترین دارایی منه🤩، خدایا خودت پشت پناه همه بچه ها باش و بچه های من ان شاءالله همه بچها عاقبت بخیر بشن و زیرسایه پدر مادر بزرگ بشن الهی آمین 🤲، ریپ مخالف سسشعر تلاوت کردن توسط پتیاره ها ممنوع هدایت این عده به کتفم اصلا... ❌😒 بخاطر امضاء از دوستای خوبم تو نی نی سایت معذرت میخوام بعضیا مجبورم کردن با این لحن بنویسم تا بلکه دست از سرمون بردارن گیر ندن 🌹
❄ 🪡خیاط کسی است که با نخ و سوزن عشق میورزد تا از ترکیب این عشق چیزی را تولید کند که ما عاشقش بشویم. این گردش عشق از خیاط شروع می شود خیاطی یک هنره خیاطی عشق میخواد ذوق میخواد علاقه میخواد دستهای هنرمند میخواد 🧵✂