امروز با طرز تهیه یک ساندویج خوشمزه و مغذی با شما هستیم. این ساندویج در زمان بسیار کم قابل تهیه است، مواد داخلی این ساندویج ترکیبی از پنیر، پیاز، قارچ و … است که درون یک نان لواش پیچیده است. با دستور پخت ما آشنا شوید که تهیه آن بسیار کاربردی است. با بخش آشپزی چشمک و دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده همراه باشید.
کافی است قارچ و پیاز را بعد از تفت دادن در تابه، درون نان لواش قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سپس در توستر به خوبی پخته می شود. تبریک می گوئیم، ساندویج قارچ شما آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تیره از کباب های خوشمزه کشور ترکیه
مواد لازم برای دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده
- یک عدد نان لواش
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 7-8 عدد قارچ خرد شده
- یک صد گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی پخته شده
- به اندازه دلخواه پنیر پیتزا
- یک قاشق دسر خوری کرده
دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده
.....
ادامه مطلب در اینجا