2703
2553
عنوان

دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده

152 بازدید | 2 پست

امروز با طرز تهیه یک ساندویج خوشمزه و مغذی با شما هستیم. این ساندویج در زمان بسیار کم قابل تهیه است، مواد داخلی این ساندویج ترکیبی از پنیر، پیاز، قارچ و … است که درون یک نان لواش پیچیده است. با دستور پخت ما آشنا شوید که تهیه آن بسیار کاربردی است. با بخش آشپزی چشمک و دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده همراه باشید.


کافی است قارچ و پیاز را بعد از تفت دادن در تابه، درون نان لواش قرار داده و روی آن پنیر بریزید و سپس در توستر به خوبی پخته می شود. تبریک می گوئیم، ساندویج قارچ شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تیره از کباب های خوشمزه کشور ترکیه



مواد لازم برای دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده

  • یک عدد نان لواش
  • 1 عدد  پیاز خرد شده
  • 7-8 عدد قارچ خرد شده
  • یک صد گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی پخته شده
  • به اندازه دلخواه پنیر پیتزا
  • یک قاشق دسر خوری کرده

دستور تهیه ساندویج قارچ سرخ شده

.....

ادامه مطلب در اینجا

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687