2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تایپک هاتون در مورد دخترتون دیدم اگر میتونید تهران پیش دکتر فریبرز زندی ببرید 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

تو اون تایپیک برات از پسرم نوشتم بقیشو اینجا برات میگم ببین تو فقط خودتی که شرایط رو برای خودت سخت کردی از همین الان تصمیم بگیر بیخیال باشی بعدم عزیزم منطقی فکر کن کدوم بچه ایی یک ساعت و نیم ی بار میخوابه اونم خواب عمیق ببین حداقل بزار پنج ساعت اینا بشه بعد بهش شیر بده مطمن باش اگر گرسنه بشه خودش میخوره ما ادم بزرگ کم خوراک داریم پس بچه کوچیک کم خوراک هم هس شاید همینقدر کافیشه .پسر من فقط سوپ ماکارونی و تخم مرغ ابپز میخورد تو زودپز میپختم تا نرم بشه ترش نکنه کل غذاش تو دوسال همین بود اینم کم میخورد اینقدر خودمو و طفلی بچمو عذاب میدادم یادم رفته بود نوازشش کنم با عشق بغلش کنم ببوسمش حالا که بچه دوم دارم نسبت به غذا خوردنش بیخیالم اینارو میفهمم میفهمم چه لحظات قشنگی رو از دست دادم . میدونی نود درصدش تقصیر اطرافیان بود هر جا میرفتم میگفتن وای چرا اینقدر لاغره رنگ تو رخش نیس اصلا بزرگ نشده با وجود اینکه خانواده شوهرم و خودم میگفتن بابا ول کن بچه چیزیش نیس من ول کن نبودم .هیچ بچه ایی از لاغری نمرده شما فقط ی ازمایش بگیر اگر بچه چیزیش نیس دیگه اینقدر اصرار نکن .الان همون اطرافیان بچمو میبینن میگن وای چقد بچت لاغر شده نوزادیش خیلی چاق بودا ببین اصلا یادشون نمیاد بچه من چطوری بوده یادشون رفته چقد میگفتن لاغره حالا که بزرگ شده اینجوری میگن .خواستم بهت بگم مردم همیشه حرف برا گفتن دارن .بهشون اهمیت نده ساعت شیردهیت رو طولانی تر کن مثلا پنج ساعت شیش ساعت اون موقع بهتر میخوره بیشتر میخوابه بیشترم شیر میخوره ‌.شیر خشک ضد الرژی هم بگیر امتحان کن میشه بهم بگی الرژی پسرت رو از کجا تشخیص دادی چه ازمایشی بدنش دونه میریزه چطوریه ؟؟؟

تو اون تایپیک برات از پسرم نوشتم بقیشو اینجا برات میگم ببین تو فقط خودتی که شرایط رو برای خودت سخت ک ...

عزیزم دخترم چن روز پیش ۱۲ ساعت ولش کردم شیرنخورد آخه مگه میشه گشنه ش نشه؟اره اگزما داره هی هم داره بیشتر میشه داره همه جا شو میگیره بااینکه بهترین کرمهاوپمادا میزنم ،هعییی خیلی سخته اما من باهاش بازی میکنم نوازش میکنم

..........
عزیزم دخترم چن روز پیش ۱۲ ساعت ولش کردم شیرنخورد آخه مگه میشه گشنه ش نشه؟اره اگزما داره هی هم داره ب ...

شاید واقعا به پروتیین شیر خودت حساسیت داشته.  تا حالا شیر خشک ضد الرژی رو اکتحان کردی؟  بعدم وقتی رژیم هسی نباید اگزماش ادامه داشته باشه گورجه یا رب گورجه رو هم حذف کردی پسر من به گورجه حساسیت داشت ببرش درمانگاه امام رضا پیش دکتر نبوی زاده دکتر الرژی هس.  اینترنتی هم میتونی نوبت بگیری بزن نوبت دهی اینترنتی درمانگاه امام رضا اگر هم خود شیراز هسی حضوری برو نویت بگیر تا زودتر نوبتت بشه همونجا ازش تست الرژی هم میگیره هزینش نسبت به بیرون خیلی کمتره از اما اگر هم راحت میشی من پسر دومیم الرژی داشت بعد که تست الرژی رو انجام دادم کلا انگار الرژیش از بین رفت دکتر دوتا شربت داد استفاده کردم خوب شد حتما ببرش