باز همان نسیم آشنا که میبرد دل مرا به کربلای تو.باز تو را صدا زدم حسین..به سویت آمدم حسین به خیمه های تو... باز تو را صدا زدم حسین...نامت چه خاطراتی چه معجزاتی برای من..حسین💗
برا ارامش و استرس نگرفتنش، من خودم آزمونای جامع که میدادم همه جا برام تخمین یه رقمی میزدن حتی سنجش هم که دادم تخمین یه رقمی میزد روز کنکور ایقد استرسم شدید بود که گلاب به روتون اسهال شدید شدم سه بار از سرجلسه پاشدم اخرشم به جای یه رقمی رتبه ۱۲۵ آوردم😭😭 لعنت به اون استرس لعنت با اون استرسی که نتونستم مهارش کنم
اگر در واقع این مردان بودند و نه زنان که پریود میشدند آنگاه پریودی نشان آشکار برتری مردان به شمار میآمد، تزکیه نفس ماهانه ای که به معنای آن بود که تنها مردان میتوانند به مقام کشیشی برسند، پیوندی زیست شناختی با چرخه های ماه و سیارات که معنای آن این بود که تنها مردان میتوانند ریاضی دان بشوند یا به طرح و نقشه گیتی پی ببرند، خونریزی نمادینی که تنها آنان را شایسته سلحشوری میساخت!! زمان و مکان مناسبی برای جوونی نبود🖤🖤🖤🖤🖤
من که دبگه ارشدمم گرفتم تموم شد ولی رتبه یه رقمی به دلم موند☹
اگر در واقع این مردان بودند و نه زنان که پریود میشدند آنگاه پریودی نشان آشکار برتری مردان به شمار میآمد، تزکیه نفس ماهانه ای که به معنای آن بود که تنها مردان میتوانند به مقام کشیشی برسند، پیوندی زیست شناختی با چرخه های ماه و سیارات که معنای آن این بود که تنها مردان میتوانند ریاضی دان بشوند یا به طرح و نقشه گیتی پی ببرند، خونریزی نمادینی که تنها آنان را شایسته سلحشوری میساخت!! زمان و مکان مناسبی برای جوونی نبود🖤🖤🖤🖤🖤