2410
2561

چند سالتونه چیا از خودتون دارید ؟

یعنی هم اونایی که کار میکن هم اونایی که پس انداز کردن متاهل یا مجرد فرقی نداره 

باعث بالا کشیدن شوهرتون هم بودید ؟ 

من فضا نوردم در عین حال وکیل و متخصص مغزو اعصاب در پاریس درآمدمم نجومیه نمیشه گفت ریا میشه

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571
من فضا نوردم در عین حال وکیل و متخصص مغزو اعصاب در پاریس درآمدمم نجومیه نمیشه گفت ریا میشه

😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツما اهـــل کـــوفـہ نیــسـتـیـم عــلـے تنـــها بـــماند❤ اولــین کــسـے کـہ از حــقوق مــں دفــاع کـرد رســـول خـــدا بـــودツ #شیرازم_تسلیت💔 به بعضیا حتی اگه بگی خورشید زرده، میگن نه آبیه! همین قدر بی منطق!🦄 

مغز اقتصادی فقط اون کاربر ک هروز کفش میخره 

🍋🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
2456

تو اینجا چکار میکنی دختر مگه ساعت ۶ داخل کافه کاليفرنيا قرار نداشتیممممم

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
تو اینجا چکار میکنی دختر مگه ساعت ۶ داخل کافه کاليفرنيا قرار نداشتیممممم

وای شرمنده هواپیمام وسط راه سوختش تموم شد فرود اومدیم پرش کنیم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
2568

جوووووون که تازه عضو نی نی سایتم هستی هم زمان از فضا🤣🤣

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اتفاقا من خیلی ازش خوشم میاد 😅😅 قطعا بره سر کار درامد ثابتی خیلی وضعش خوب میشه 

آره منم خوشم اومد بچه زرنگیه 😁

🍋🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋