2581
2553
وای شرمنده هواپیمام وسط راه سوختش تموم شد فرود اومدیم پرش کنیم

اوکی عزیزم اخه من دو هزار دلار داده بودم میز رزرو کردم

الان نیومدی دیگه منم رفتم با جت شخصیم یه دوری بزنم اگه جواب ندادم بدون  انتنم پریده خودت که میدونی تو ناحیه هوایی انتن نمیده

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
اوکی عزیزم اخه من دو هزار دلار داده بودم میز رزرو کردم الان نیومدی دیگه منم رفتم با جت شخصیم یه دور ...

😂😂😂😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツما اهـــل کـــوفـہ نیــسـتـیـم عــلـے تنـــها بـــماند❤ اولــین کــسـے کـہ از حــقوق مــں دفــاع کـرد رســـول خـــدا بـــودツ #شیرازم_تسلیت💔 به بعضیا حتی اگه بگی خورشید زرده، میگن نه آبیه! همین قدر بی منطق!🦄 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

حالا استارتر شما چرا موفق نیستی؟ :)

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツما اهـــل کـــوفـہ نیــسـتـیـم عــلـے تنـــها بـــماند❤ اولــین کــسـے کـہ از حــقوق مــں دفــاع کـرد رســـول خـــدا بـــودツ #شیرازم_تسلیت💔 به بعضیا حتی اگه بگی خورشید زرده، میگن نه آبیه! همین قدر بی منطق!🦄 
2603
منم بد نیستم خواستم ببینم نسبت به بقیه کجام 😁

خداروشکر😁🌱

مغز اقتصادی فقط اون کاربر ک هروز کفش میخره 

😂😂😂

دلتنگمو   ‌‌                                                                             دلتنگمو                       ‌‌                                                       تکراررررررر مرا کشت 🖤🥲      

ما دوازده سیزده سال قبل ازدواج کردیم هر دو شاغل بودیم کمی سرمایه هم شوهرم داشت عروسی هم ساده گرفتیم نه که نگیریم ساده گرفتیم الان خب چیزایی داریم ولی اگه الان ازدواج کرده بودیم با مغز اقتصادی و اینا کار پیش نمیرفت الان خیلی همه چی گرونه 

2456
چه جوری؟

موقع ازدواج واقعا صفر بودیم همسرم دستش تا حدی داش ولی متاسفانه تصادف کرد همه چیش رف برا عملاش... تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم باهم شروع کنیم من جهاز پول نقد داشتم همشو ندادم وسایل یکم پس انداز کردم همسرمم واقعا کاری و مرد زندگی بود خلاصه باهم برنامه ریزی کردیم فکرامونو گذاشتیم رو هم و خداروشکر بعد ۶سال هرچی میخواستیم رسیدیم و الان خیلی راحتیم خداروشکر اول خود خدا بعد خودمو همسرم و بعد اعتماد پدر مادرم که اصلا دخالتی نداشتن حتی نگفتن پول جهاز چیکارا کردی گذاشته بودن اختیار خودم

او تا به ابَد...❤
2655