2777
2789
عنوان

همه چی دارم...

141 بازدید | 13 پست

خداروشکر من شغلم درسم رابطه عاطفی خانوادگیم همه چی خوبه ولییییی اصن بازندگی حال نمیکنم

روزایی ک تعطیله بمونم خونه کلافم

کلا همش یکنواختی 

چیه باو اه بقیه چجوری راحت زندگی میکنن روزاشونو میگذرونن😑 نمدونم چجوری بگم چمه

شغلت چیه 

تو یه برون گرایی عین من 

نمیتونی یع جا بمونی 

دلت تنوع و هیجان میخواد 

درد بی درمونی که خودمم دارمش

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای اره 😭 توشرکت مهندسی کار میکنم 

روزی چند ساعت سرکاری؟ 

درآمدت چقده 

من فضول نیستم 

کنجکاوم😐😶🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

روزی چند ساعت سرکاری؟  درآمدت چقده  من فضول نیستم  کنجکاوم😐😶🙄

الان اینا ب تاپیکم چ ربطی داره😂

۸تا۵ سرکارم حقوقمم از وزارت کار بیشتره 

تو چ میکنی ک روزات اجتماعی تر بگذره؟

الان اینا ب تاپیکم چ ربطی داره😂 ۸تا۵ سرکارم حقوقمم از وزارت کار بیشتره  تو چ میکنی ک روزات ا ...

به تاپیکت ربطی نداره کلا میپرسم از خانومای شاغله اینجا 

بعدم گفتی راضی هستی از کارت برا همین پرسیدم ببینم چقده حقوقت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان اینا ب تاپیکم چ ربطی داره😂 ۸تا۵ سرکارم حقوقمم از وزارت کار بیشتره  تو چ میکنی ک روزات ا ...

من تا یه ماه امتحان دارمو هییییچی بلد نیستم 

بعدم استخری جایی ثبت نام کردم شاید 

گواهینامه هم میخوام بگیرم 

بعدم واحد تا بتونم زیاد بر میدارم وقتم پر باشه 

من وقتی دانشگاه مجازی بود قشنگ افسرده شدم 

چون خانوادم خیلی سخت گیرن اصلا اجازه نمیدن بیرون برم با دوستام 

همش دعوا داشتم که چرا هیج جا نمیییریم چرا همش خونه ایم 

گریه میکردم خیلی وقتا در این حد وضعم خرابه 

چند سالته 

قصد ازدواج نداری 

با دوستات بیرون برو 

البته تو صبح تا عصر سرکاریا دیگه بسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا یه ماه امتحان دارمو هییییچی بلد نیستم  بعدم استخری جایی ثبت نام کردم شاید  گواهینا ...

من ۲۸سالمه

قصد ازدواج دارم ولی رلمم درس داره احتمالا سال دیه...

درکت میکنم خیلی بده اینجوری منم خونه رو دوس ندارم...

دوستامم ازبعد کرونا کم میبینم یجوری نسبت بهشون سرد شدم بیشترم بخاطرهمینه شاید

من ۲۸سالمه قصد ازدواج دارم ولی رلمم درس داره احتمالا سال دیه... درکت میکنم خیلی بده اینجوری منم خو ...

من 19سالمه 

من کوچیک ترم🙂

رلت قصدش جدیه؟ سرکارت نذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن عزیزم جدیه یکی دوسال دیگه سختگیریای خانوادت کم میشه راحتتر میری بیرون و ...

فک نمیکنم یکی دوسال دیگه خونه بابام باشم اصلا😶😂

شایدم بودم 

پنجاه پنجاس 

خانواده ما دختر زود عروس میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40