2777
2789

یعنی اینقدر حرصم میگیره

اینقدررر حرصم میگیره

برای یکی از دوستام فرم استخدام پیدا کردم (کاره منشی خانم) بعد زنگ زد به طرف باهاش صحبت کرد و گفت ساعت کاری چجوریه حقوقش چیه و ...بگذریم از اینا

بعد یهو یارو گفت:شما تیپتون چجوریه😑 ما تیپو ظاهر خیلی برامون مهمه! (منکه خشکم زد)بعد پرسید منظورتون چیه آقای محترم(نا محترم میگفت بهتر بود)

بعد طرفم گفت شما سریع با همین شماره بیاین واتساپ ویدیو کال من تیپو تناسب اندامتونو ببینم برای استخدام مناسبین یا نه!

دیگه دوستمم قطع کرد بعدم بلاکش کرد.

واقعا منکه سرخ شده بودم اصلا نمیدونستم یهو تو اگهی استخدام طرف اینارو بگه

اینقدر فاجعه بود که یعنی اگه خودم اونجا نبودم باور نمیکردم 🤐

خلاصه که خیلی مواظب باشین بعضی آدما واقعا کثیف شدن...

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یبار همین جوری رفتم یه مغازه لباس بپرسم چجوریه و اینا 

کارگرش ک یه دختره بود گف باید واستی آقا بیاد ببینتت😐 آقا هرکسیو قبول نمیکنه...  ولی خب هیکلت خوبه احتمال زیاد قبولت کنه...  یا واستا ویدیو کال بزنم اگه عجله داری و راهتون دوره😐

همین جوری 😐😐از مغازه اومدم بیرون 

چرا هیکل یه نفر به عنوان منشی باید مهم باشه ک‌سریعا بره ویدیوکال خودشو نشون بده‌😐😶

به خدا خیلیم تاکید داشت من به جاش خجالت کشیدم

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
منم یبار همین جوری رفتم یه مغازه لباس بپرسم چجوریه و اینا  کارگرش ک یه دختره بود گف باید واستی ...

حالا اونا از منشیهاشون به عنوان مانکن استفاده میکنن مخصوصا تو مانتو فروشیا دیدم ولی خب منشی شرکت و.‌‌..

اً
منم یبار همین جوری رفتم یه مغازه لباس بپرسم چجوریه و اینا  کارگرش ک یه دختره بود گف باید واستی ...

اصلا خیلی عجیبه برام پرو پرو میان میگن 

اره اکثرا اینجوریه برای استخدام تو طلافروشی 

اگهی زده بود به یه خانوم نیازمندیم که خوش پوش باشه و 

زیبایی داشته باشه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕