2777
2789
عنوان

پسر کوچولوی من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 27 پست
وابستگی مادر❤ دلبستگی بچه💚 میگذره ب خوبی هم میگذره غصه نخور

😔🥺😔

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممممم دو روز اول شبا شیر بده بهش هم سینت اذیتت نکنه هم بچه عادت کنه  تو خواب بده ک متوجه ...

دیگ الان نمیاد ک بخوره میترسه بدمزه باشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
عخی فردا صبح برو براش خوراکی بخر پارک ببرش سرشو گرم کن تا پس فردا یادش میره

باشه😪😪

لطفا ب بچهاتون سخت نگیرین من شب اولس ک اقدام کردم برای گرفتن شیر پسرم کلی گریه کرد مجبورشدم بهش بدم ولی یکم ک بزرگتر شد فکر کنم ۲۱ماهش بود بهش گفتم شیشه شیرت دیگه کثیفه سوسک دهنیش کرده خودش دیگه نخورد حتی خودم دادم دستش گفت ایش به همین راحتی حتی برای مای بی بی هم اصلا سخت نگرفتم ۲۸ماهش بود شروع کردم ...

بچهای شما تاابد شیرنمیخورن مای بی بی نمیشن لطفا سخت نگیرین بزارین بچه امادگیشو داشته باشه حرف عمه و خاله هم بریزین دور

مقاومت به خرج بده و بهش نده دیگه شل بگیری خودشم بیشتر اذیت میشه بعد چند روزم یادش میره فردا آبمیوه و ...

باشه عزیزم

من لاک زدم ب سینم دیگ طرفم نیومد میومد میدید اینجوریه باحالت ناامیدی مبرفت وای بمیرم براش چ لحظه بدی ...

آخی عزیزم من دختر دست میخوره به لاک تلخم عادت داره نمی‌دونم چ کنم

پرستار مهربونم🥰
پسر من چرا اینجوری نبود؟ خیلی راحت از شیر گرفتمش بهونه نمیگرفت

خوشبحالت🥺

من لاک زدم ب سینم دیگ طرفم نیومد میومد میدید اینجوریه باحالت ناامیدی مبرفت وای بمیرم براش چ لحظه بدی ...

آخی عزیزم🥺🥺🥺

آخی عزیزم من دختر دست میخوره به لاک تلخم عادت داره نمی‌دونم چ کنم

حالا لاک بزن شاید نیومد طرفش امتحان کن

من صبرزرد گرفته بودم تو نی نی سایت یکی گفت لاک زده نمیخواستم از شیر بگیرم دو سه هفته بعدش برنامه داشتم بگیرم گفتم امتحانی بزنم و زدم و دیگ نبومد خیلی راحت بود  دو س روز اذیت شد و عادت کرد