2777
2789
عنوان

یوتیوب

87 بازدید | 8 پست

الآن رفتم تو یوتیوب زده آپدیت رفتم آپدیت کنم میگم با دستگاه سازگار نیس یعنی چی

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندروید گوشیتون چنده؟

10

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
یعنی اینجا ایران است ، صدای ما رو میشنوین از نی نی سایت جمهوری اسلامی ایران

ربطی نداره،یا خود یوتیوب و گوگل یه برنامه رو برای ایران تحریم کنن اینطور میشه یا اینکه مثلا بعضی برنامه ها هنوز با اندروید ۱۲ سازگار نشدن،دلیلش اینه،البته راحت میشه دورش زد

ربطی نداره،یا خود یوتیوب و گوگل یه برنامه رو برای ایران تحریم کنن اینطور میشه یا اینکه مثلا بعضی برن ...

حالا من ربطش میدم ، مشکلش چیه 😁

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
به خاطر اینکه خود گوگل یا یوتیوب تو گوگل پلی این برنامه رو تحریم میکنن برای ایران،شما از گوگل پلی نر ...

مرسی درس شد