2777
2789

همش حس میکنم تو گلوم آفت در اومده حس میکنم یه چیزی مثل افته 

نمیدونم چیکار کنم

دیروز گرمی زیاد خوردم بعد اون اینطور شدم

چیکارش کنم؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اگر اون ته حلق سفیری میبینی شاید سنگ لوزه داری 

بدبختی اینه که اصلا هیچی نمیبینم 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من آفت که میزنه دهنم با دهانشویه خوب میشم

دهانشویه کلرهیگزیدین

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

من آفت که میزنه دهنم با دهانشویه خوب میشم دهانشویه کلرهیگزیدین

مرسی رفتم خونه استفاده میکنم

من که هر وقت افت میزنه فقط یه روز چند بار نوشابه غرغره میکنم افتم خوب میشه باورت نمیشه هیچی خوبش نمیکنه جز نوشانه 🤣🤣😂😂گلوت چیزی گیر نکرده اخه دخترم هروقت اینجور میگه گلوش چیزی گیر میکنه میبرمش پیش یه خانومی اونو درمیاره

بله ممکن

میتونی قرص بگیری بخوری 

دهان شویه قرقره کني 

دیفن رو با شربت ام جی معده مخلوط کنی قرقره کنی

یا میرتکس بگیری قرقره کنی

یا اگه خیلی پایین تره نمیشه قرقره کرد رب انار بخور که تو مسیر گلو بهش بخوره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بله ممکن میتونی قرص بگیری بخوری  دهان شویه قرقره کني  دیفن رو با شربت ام جی معده مخلوط ...

مامانمم یادمه همیشه بهم‌ رب انار میداد حتما امتحانش میکنم مرسی

من که هر وقت افت میزنه فقط یه روز چند بار نوشابه غرغره میکنم افتم خوب میشه باورت نمیشه هیچی خوبش نمی ...

من‌چون تو بارداری هی داره دندونام خراب میشه نوشابه رو میترسم

اما نمیدونم والا شایدهم چیزی گیر کرده ولی برآمده نیست حس آفت دارم بهش

من‌چون تو بارداری هی داره دندونام خراب میشه نوشابه رو میترسم اما نمیدونم والا شایدهم چیزی گیر کرده ...

الهی منم حامله هستم گلم وقتی منوشابه امتحان میکنم ده دقیقه بعد میرم مسواک میزنم اما سرخود کاری نکن حتما با دکترت مشورت کن عزیز دلم