2777
2789
عنوان

خودم

97 بازدید | 10 پست

دوستان برای بالا بردن اعتماد به نفس چیکارکنم من خیلی اعتماد به نفسم کمه در حدیکه اصلا از خودم خوشم نمیاد انگاری دوست ندارم خودمو ببینم من نمیتونم تو درسام به خاطر اینکه هی بهم گفتن تو نمیتونی پیشرفت کنم یا هرچیزی خیلی خیلی اعتماد به نفسم کمه وقتی کسی بهم میگه نمیتونی منم میگم حتما نمیتونم دیگه چرا تلاش کنم لطفا برای بالابردن اعتماد به نفس یه راه حلی بگین برام لطفا

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

کتاب بخون

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوچرخه سواری بلدی؟؟

آشپزی چی؟؟

رانندگی بلدی؟؟

کارکردن با گوشی و لب تاپ ؟؟چندذسالت؟؟ دبیرستانی هستی 

دانشجویی؟؟

همینکه تا الان یاد گرفتی 

یعنی میتونی .

همه آدما میتونن فقط یه عده با دوبار تلاش 

یه سری با چهار بار تلاش یاد میگیرن .

همه میتونن فقط اراده و همت میخواد 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

منم همینطور بودم ، کتاب یا کلاس می‌تونه کمکت کنه 

بعد سعی کن از خودت راضی باشی از اهداف کوچیک شروع کن مثلا از امروز ورزش میکنم یا مثلا اگه مسواک نمیزدم از امشب اینکار میکنم ، مثلا تو فلان درس نمره کم گرفتم روش کار کنم ، اینطوری اعتماد بنفست قوی تر میشه 

کار های دیگه ای هم هست مثلا من اصولا میرم جلو آینه و در حد چند ثانیه موهامو مرتب میکنم ، هر کسی ممکنه عیبی داشته باشه فقط خیلی نباید بهش توجه کنید 

به قضاوت های دیگران اهمیت نده البته که بعضی هاش درسته و باید خودمون اصلاح کنیم 

اما مثلا اگه میگن نمیتونی توی درس موفق بشی ، تلاش کن و نتیجه موفقیتت نشونشون بده ، یا اونا خوشحال میشن و تشویقت میکنن که میفهمی برای خودت میگفتن 

یا بعضی مواقع اهمیتی براشون ندارن و اونموقع میفهمی اصلا این حرف ها و قضاوت های که کلی خودتو براشون اذیت کردی برای اونا اهمیتی نداره ، البته در حیطه دوستان و اطراف ، وگرنه خانواده بیشتر صلاح می‌خوان

کتاب در حوضه اعتماد به نفس زیاد هست ، بنظرم کتاب چگونه کمال گرا نباشیم هم مفیده 

اگر بازم سوالی داشتی بگو در حدی که بتونم کمکت میکنم 

دوچرخه سواری بلدی؟؟ آشپزی چی؟؟ رانندگی بلدی؟؟ کارکردن با گوشی و لب تاپ ؟؟چندذسالت؟؟ دبیرستانی هست ...

بلد بودم داداشم بهم یاد داده بود اما چون دیگه یکم که سنم بالا رفت خجالت کشیدم دوچرخه سواری کنم گذاشتمش کنار الانم یکم یادم رفته 

آشپزی روهم بلدم نه اینکه مامانم یادم بده نه هروقت میگفتم یادم بده میگفت بیا واییسا بالاسرم یادبگیر اینجوری آشپزی یادگرفتم الانم بلدم

هردورو دارم اما هردوشم کم بلدم اما به خاطر رشتم و کارآموزی باید لپ تاپ یاد بگیرم 

باورکن من با 1بار تلاش هم میتونم یادبگیرم اما افکار منفی نمی‌ذاره و باعث میشه اعتماد به نفسم کم بشه ونتونم کاری انجام بدم

منم همینطور بودم ، کتاب یا کلاس می‌تونه کمکت کنه  بعد سعی کن از خودت راضی باشی از اهداف کوچیک ...

خیلی ممنونم واقعا خیلی کمکم کردین انشالا که تو زندگیتون موفق بشین 

پس به نظرم اول همون کتابی رو که گفتین بخونم بهتره

خیلی ممنونم بابت این محبتتون