عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1310 عنوان رتبه تو ازمونای قلم چی 86 بازدید | 13 پست اگه کسی تو ازمونای جامع قلم چی رتبش ۳۵۰۰ باشه امید پزشکی ازش هست؟ 1401/03/28 | 14:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiiimiii عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 440 اینم بگین توروخداریاضی هستم رتبه کشوریم ۴۳ منطقه ۲۴ایا کنکورمم نزدیک همین درمیاد یا نه؟ کاربری دست چندین نفره پس سعی نکنین تاپیک ها رو بهم ربط بدین مچکرم😁💜army💜
عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1310 هر چیزی محتمله عزیزم ممکنه کنکورت رو خیلی متفاوت تر بدی یعنی با این رتبه انتظار پزشکیو دولتی ازادش مهم نیست اصلا با توجه به اینکه ظرفیتا هم زیاد شده
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 23398 اصلا قلم چی نمیشه معیار قرار داد برو تست کنکور پارسال درصد گیری کن بهتره باز
عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1310 اصلا قلم چی نمیشه معیار قرار داد برو تست کنکور پارسال درصد گیری کن بهتره باز تستای کنکور پارسالم همین حول و حوش شد
__onlygod__ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1836 قلمچی اصلا سوالاش استاندارد نیستن و تقلبم زیاده .. حتما امیدی هست :) سخت ترین کار پیدا کردن یک گربه سیاه در اتاقی تاریک است ، مخصوصا اگر آنجا نباشد !:) /فارغ التحصیل هاگوارتز✨
عاشقریاضی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1310 قلمچی اصلا سوالاش استاندارد نیستن و تقلبم زیاده .. حتما امیدی هست :) من با سوالای کنکور راحت ترم میانگین درصدام ۲۰ درصد بیشتر میشه حتی یه جوریه😕خودم امید دارم حالا هر چی خدا بخواد:)
__onlygod__ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 1836 من با سوالای کنکور راحت ترم میانگین درصدام ۲۰ درصد بیشتر میشه حتی یه جوریه😕 خودم امید دارم ... منم همینطورم . اصلا سوالای کنکور یه دنیای دیگه ست انگار .. موفق باشی سخت ترین کار پیدا کردن یک گربه سیاه در اتاقی تاریک است ، مخصوصا اگر آنجا نباشد !:) /فارغ التحصیل هاگوارتز✨
کوالالامپور عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2521 اره شما کلا از ازمون های جامع قلمچی به عنوان یه منبع برای یادگیری نگاه کن سوالاش رو خیلی خوب تحلیل کن .اپا برای تخمین رتبه ازمون کنکور های سراسری سال های گذشته معیار حالا اگر اصرار داری یه ازمون آزمایشی باشه حتما تخمین سنجش بهتر از قلمچی
ریحون_خانوم عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 8820 یعنی با این رتبه انتظار پزشکیو دولتی ازادش مهم نیست اصلا با توجه به اینکه ظرفیتا هم زیاد شده ۳۵۰۰ کنکور یه احتمالی روی پردیس و آزاد هست. اما ۳۵۰۰ قلمچی لزوما همین رتبه در کنکور نیست
کوالالامپور عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2521 اینم بگین توروخدا ریاضی هستم رتبه کشوریم ۴۳ منطقه ۲۴ ایا کنکورمم نزدیک همین درمیاد یا نه؟ بچه ها انقدر رو اینکه نتیجه چی میشه فکر نکنید اللن شما بایدتو دوز های پایانی کنکور از جون و دل مایه بزارید تا نتیجه رو عوض کن تو روز های پایانی کنکور نتیجه ها خیلیییی زیاد عوض میشه شما تو این چند روز حداقل می تونی ۲۰ درصد به هر درس اضافه کنی