2581
2640

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

من بعد تعطیلات عید دیدمشون 

نرفتم دیگه  هفته ای یبار تلفنی با مامانم حرف میزنم در حد حال و احوال

بعضی وقتا صلاح زندگی آدم اینجوریه 

تو هموطن منی پس، بامن همخونی،همخون من، تو خوش قلبی ،مهربان باش ،لبخند بزن،ببخش و بگذر.
فقط تلفن بزن اگه خیلی دلت تنگه ولی نرو ببینشون

یاد اون روزا میفتم دوباره اعصابم بهم میریزه میگم اخه مگه جای دلتنگی هم میمونه؟ولی خونوادمن الان گیر کردم بین دوراهی

2637
اره واقعا

عزیزم بی خیال اگه ارزش داشتن اینطوری نمیشدی 

من خودم داشتم این فکرو میکردم ۳ساله ندیدمشون 

اما برام مهم نیست تو این ۳سال یه بار یکیشون نیومدن منو ببینن به خدا انگار غریبه ان حالم از این ادما بهم میخوره 

من سالی یبار میرم پیششون بزوره شوهرم😐هروقت دلم بخواد میگم اونایی ک  خوشم میاد بیان دیگه من نرم ...

میتونم بپرسم مشکلت باهاشون چیه؟

من اخرین بار ک دیدمشون فک کنم پونزدهم عید اینا بود ولی چون هردفعه میبینمشون بدتر میشدم دیگ نیومدن خودمم نرفتم

میتونم بپرسم مشکلت باهاشون چیه؟ من اخرین بار ک دیدمشون فک کنم پونزدهم عید اینا بود ولی چون هردفعه م ...

از جو اونجا خوشم نمیاد یسریام‌هستن دوسشون ندارم از فامیلای ک اونجان واس همین میگم اونا بیان

پسرم دوماهش بود رفتم الان۸ماهشه دیروز شوهرم گف میخوای ببرمت ی هفته بمونی بیام بیارمت گفتم ن(عمرا ک نباشه نمیمونم جایی)اما نخواستم برم

دوس دارم کم از خودمو زندگیم بدونن دوری و دوستی

چرا نمی خوای ببینیشون

چون ب اجبارشون ازدواج کردم

بعدم ک ۱۵ عید اینا بود دیگ هروقت میدیدمشون حالم بدتر میشد شوهرمم هی میخواس مثلا همچیو درس کنه تهش ب مامانم اینا گفته بود مثلا یکم کمتر بیاین این دورو برا بیشتر لج میکنه بدم میاد دیگ

2604