2777
2789

z.sd:

همسر نازنینم، (اسم همسرم) مهربانم

آرامش این قلب طوفان زده، حالا که دارم برایت مینویسم قرار است جمعه برای به دنیا آوردن دختر دلبندمان به بیمارستان برم...

نمی‌دانم شاید برای این رفتن دیگر  هیچ برگشتنی برای من در کار نباشد...

شاید مجبور باشی دخترمان را در آغوش بگیری و بدون من و همراه با یادم به خانه بیایی....

از خدا میخواهم عمر طولانی به من بدهد تا بتوانم سالهای دیگری هم زندگی را کنارت عاشقی کنم، و الحق که تو  معشوق من، آفریده شدی برای شیفته ات شدن، این سه سالی که کنارت بودم، ثانیه به ثانیه اش برام زیبا بود، حتی قهر های بچگانه مان...

میدانم خیلی اذیتت کردم، خیلی وقتها قدر تو را ندانستم و بغض را مهمان قلب مهربانت  کردم، ولی بدان  بی شک، بی نهایت عاشقت بودم و هستم... 

از همان روزی که قهوه ای چشمانت را دیدم، سرخی قلب من سرخ تر شد و تپش قلبم بیشمار...

مرد من، دلبندم، اگه در ادامه مسیر زندگی نبودم که پا به پایت از فراز و فرود های زندگی بگذرم، تو را به خدا و دخترم را به تو می‌سپارم، دخترکم پناه خیلی خوشبخت است که پدری چون تو دارد و من خیالم راحت است ک هم او را مادر میشوی هم پدر، تو برای دخترم پناه، پناه امنی هستی... و من با این که همیشه به  فکر شما هستم، شاید در ان دنیا، به آغوش مادرم پناه ببرم، آغوشی که خیلی وقت است دلتگش   هستم...

از تو میخواهم اگه تقدیر نبودِ من را برایت رقم زد صبور باشی و بی تابی نکنی، و بدانی من در کنار ستاره های آسمان دارم نگاهت میکنم... تو را از ازدواج مجدد منع نمیکنم که این حق توست... ولی تو را از بی توجهی به دخترم حتی برای یک لحظه منع میکنم، امیدوارم  به بهترین نحو مواظب امانت من باشی...

پناه جان دخترکم، (اسم همسرم )  عزیزم، شما را اول به خدا بعد به هم می‌سپارم، مواظب هم باشید... دوستتان دارم.... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
وا چرا حالا انقدر منفی

زایمان اولمه، ترس دارم... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خندم گرفت

نوش جون، بخند

چقدر انرژی منفی داشت این نامه😳

مگه قراره قلب باز عمل کنی؟؟

یا پیوند مغز استخون؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بغضم گرفت

چرا اینقد منفی و تلخ نوشتی؟

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
چرا انقدر منفی عزیزم بسلامتی زایمان میکنی با جوجه ت میای خونه ❤❤❤

میترسم... ان شالله دعا کن برام

حس نمیکنی خیلی هندی بازی در اوردی؟ 

نه

من اینو بنویسم برای اون قسمت گفتی برنمی‌گردم نگران و ناراحت میشه برای بقیه ش و لحن کتابیش از خنده میمیره تا ابد سوژه م می‌کنه😂😂😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
زایمان اولمه، ترس دارم... 

عزیزم بار منفی این نامه خیییییییییلی زیاد.کلی ارزوی خوب کن و روزای اینده سه تایی تون رو واسش تعریف کن اینطوری به اونم استرس میدی اصلا نگران نباش،اتفاقا بار اول خوبه اصن نمیدونی چی به چیه،من بار دوم چون میدونستم چی میشه(سزارینم)انقد استرس گرفتم 

این سومین کاربریمه,اولیش توسط فامیل شناسایی شدم,دومی پیش شوهرم لو رفت و به دلایلی خیلی ناراحت شد و الانم دزدکی اومدم واسه همین تموم پستامو زودی پاک میکنم😅😅😅😅😅😅