2777
2789

من چشمام ضعیفه و دکتر عینک طبی داده اما اصلا بهم نمیاد و فقط داخل خونه میتونم بزنم بیرون نمیتونم بزنم اصلا کلا عینک بهم نمیاد ،  از طرفی هم به دلایلی نمیتونم لنز بزارم‌و عمل لیزیک هم به سن قانونی نرسیدم که انجام بدم الان تنها امیدم به سرمه اثمد تروخدا راهکاری دارید بگید دارم از نگرانی دق میکنم بنطرتون واقعا سرمه اثمد خوبه؟؟ عوارضی نداره ک ...

💔💔💔😭

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چن سالته

۱۸ سالمه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ضعف بینایی با سرمه حل نمیشه یه عینک خوشگل بگیر با اعتماد به نفس استفاده کن تو تنها کسی نی ...

میدونه اما تو مغازه هر عینکی زدم بهم نمیومد بعضیا میزنن خیلی بهشون میاد 💔

حتما عینکی ک‌گرفتی قابش ب صورتت نمیاد از اینا بگیر ک شیش رنگی و بدنش باریک و طلاییه خیلی هم قشنگه.

کاش دغدغم در حد تو بود.....

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

عزیزدلم‌منم‌عینکم‌اصلا‌بهم‌نمیاد‌ولی‌واسه‌ خوب شدن چشمای قشنگت بزن دورت بگردم 

تو همه‌جوره خوشگلی عزیزم هیچ کدوم از ما آدما زشت نیستیم فقط اعتماد ب نفس نداریم عزیزم:)🤍

‌کاربری‌برای‌³‌نفره🙃‌کیمیا‌کوثر‌شبنم🫀
لنز طبی بذار 

للنز میترسم یعنی بنظرت پاره نمیشه تو چشم بدتر دردسر نشه؟! هزینش میدونی

میدونه اما تو مغازه هر عینکی زدم بهم نمیومد بعضیا میزنن خیلی بهشون میاد 💔

چون تا حالا عینک طبی نزدی اینجوری فکر میکنی

یکی دو هفته استفاده کنی برات عادی میشه

صدجان، فدای آنکه دلش با زبان یکیست.