2777
2789

خیلی دوست دارم همه منو یه آدم فرز وزبل بدونن چه تمرینایی باید بکنم برای فرز وزبل بودن خواهشانگید ذاتیه نمیشه آدم ذاتش وتغییربده چون ازاین حرفا زیاد شنیدم

خدایاشکرت بابت همه چی

خونت تمیز باشه غذات اماده باشه طرفات تمیز باشه 

لباسات مرتب باشه و تمیز و نو و مناسب 

صورتت تمیز باشه 

ارایشت ملیح و زیبا باشه 

بچه هات با ادب و حرف گوش کن باشن 

لباس و دست و صورت و موهاشون تمیز باشه و مرتب 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرز منظورت چیه؟

فیزیکی؟ مثلا واکنش سریع داشتن؟ یا مثلا روتین زندگی؟

جفتش با تمرین، فقط تمرین

ذاتی هم نیسا تمرینیه

اونایی که فکر می کنن ذاتیه چون از سنین خیلی کم بهش عادت کردن و تمرین، یادشون نمیاد، فکر می کنن همیشه باهاشون بوده. در حالی که اینا همش مهارته فقط

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

وای خدا اول خوندم فرزند شدن

بعد گفتم فرز یا فریز

چشمام چپ شد یه فاصله می نداختی بین کلمات

والله فرز و زبر و زرنگ بودن بلدی نمی خواد ن باید هول و دستپاچه باشی ن شل و وارفته قبل اینکه کسی بهت چیزی بگه کارتو انجام بدی خصوصا پیش افرادی ک می خوای دیده بشی فقط با آرامش ن با استرس و هول زدگیی